U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
AAA nisam video da je SP !
aha, sa romariom...
:) Је л' тролујеш? Са Стоичковим, не са Ромариом.
Yugoslavia - Zair 9:0 !?
Југославија, 7?
YHCT tebra Juga je Zairu dala 9 golova .. sve razliciti igraci..
Jeste ta utakmica, ali pitanje je bilo koliko se igrača upisalo u strelce.
EDIT: YCHT pogodio, 7.
Бајевић је дао три комада, колико ме памћење служи. Џаја и Петковић су дали по један. Осталих се не сећам, али није више од седам играча.
Душан Бајевић је дао три гола у 7, 29. и 70. минуту, док су стрелци осталих погодака били Драган Џајић у 13, Иран Шурјак у 18, Јосип Каталински у 21, Владислав Богићевић у 35, БРане Облак у 60. и Илија Петковић у 63. минуту.
Ето ти.. ;)
Шта је био главни разлог лошег наступа Заираца на том мечу? (а да није што смо били много јачи :)
Ramazan
Nisu imali patike? Ahahhaha...
Јбг .. каква смо сила били... никад више :((((
Јесте, дзони аудиторе. Чини ми се да је Џајић причао како су прекидали утакмицу неколико пута да се играчи освеже, а они нису смели да пију воду.
Брате кажу да им није одговарала Њемачка клима.. Била је огромна влажност ваздуха на шта они нису навикли.. Јбг..
"HAHAHAHAHA :-DDD Zaire was the worst team which had ever appeared in Mundial!!!! 9-0 AHAHAHAHA :-DD"
Рече неки енглез на јутјубу.. каква смо сила били јбт
Kojeg igrača je Žoze Murinjo kritikovao zbog toga što je postio ramazan, a zbog te kritike je Murinjo dobijao dosta pretnji od muslimana?
Diara?
Немам појма ! И боли ме уво за Муриња .. Он је гробар светског фдбала.. ај ко поставља следеће питање !?
pa postavio auditore već...on je i bio na redu...
Ozil?