Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
5?
Пеки, пусти људе да се радују. Јесу малопре били помало злуради, ал' нема везе.
Истакли су транспарент на коме је писало: Владо градоначелник! (ако је веровати гугл транслејту :)
Није 2, није 4, није 5. Даље...
Не замери, Пеки, не дркамо тему. Питања су озбиљна.
Ко је био злурад?
Немој те фазоне мени да продајеш, молим те.
Играјте се сад.
Па шта је сад? Је л' ти смета што си прескочен или питања?
Оно што сте на некој теми одмах потегли Бари. Ма небитно, радујте се сад, ово су ваши тренуци.
Da nije Marko Pantelić?
ОК. Ни мени се не свиђа то. Зато се и оне теме о дербијима закључавају. Ја сам се већ порадовао пре него што сам се улоговао. Онај пораз од прошле године у полуфиналу ми је био један од најтежих. А увек сам коректан кад је тај ривалитет у питању.
Па шта је сад? Је л' ти смета што си прескочен или питања?
Немој то, молим те. Мало сам осетљив кад дркате тему на којој сам активан од трећег поста, пре него што сте се ти и Окс регистовали. Иако вас обојицу готивим, а њега поготову, није кул то што радите.
Замолићу вас да све што има везе са ривалитетом Звезда/Партизан изнесете са ове теме. Дакле, молим вас, не претим. Нећу ништа урадити и ако наставите.
Pa ajde postavljajte normalno pitanje ondak
Koji broj na dresu je nosio Kvisko Vujović na Olimpijskim Igrama 2000
Ај к'о поставља следећи?
И успутно да питам има ли нека тема о ватерполу или нека где може да се расправља о спорту уопште?
Kvisko je nosio 4!!!!!! valjda
Квиско је ваљда увек 13 носио.
Не знам о чему се ради. Чини ми се да је Окс провоцирао на некој другој теми. Овде смо поставили питања о ВК Партизан. Као што су се постављала питања о Манчестеру некоћ. Елем, не бих даље да спемујемо. Прлаиновић није постигао ниједан гол иако је главна опција у нападу Партизана. Зато ми је било занимљиво питање, па сам га поставио. Наставите.
8?
А да није 13?
7?
9?