Ne.
Celu karijeru je proveo u Engleskoj, sa kratkim periodom u Interu. Polovinu prošle sezone proveo na pozajmici na klubu s mog avatara.
Vlajko ni ja nisam čitala pitanje opušteno, treba zbir svih transfera a ne jedan.
hahahahhaha, tulume, ja crkoh od ove teme :)
pa jebem li ga...ne znam...
Donati?
Robi Kin?
Хасенблајк?
Robi Kin
Jes' vala Kin. Ožeži.
btw črč, ono što su Madriđani dali za ovog Kurtu + što su đavoli dali za njega kad su ga kupovali mora da je preko 55 pa da ga jebeš... :)
Au jebote, ko dade za Kina tolike pare? :)
:D brate samo poslednji da računaš je 70+, ja tempirala zlatana on je 55 skoro okruglo :D
Koji igrač je igrao za dva velika rivala i učestvovao u dve pobede od više golova razlike u mečevima između ta dva tima u vremenskom razmaku od samo godinu dana?
Uf al sam ga sad izkenjao. :)
Мислим да је Лаудруп. У Барси и Реалу.
Taribo Vest.
Руни? :)
Нисам баш најбоље разумео питање, ал да није Фиго? :)
Jeste Laudrup. A stvarno sam mislio da će biti bar malo teže. Teraj Stivene.
Dvajte, ovo pitanje je bilo ala Aca Stojanović :)
Hahaha da znaš da jeste. Jebiga, on mi je uzor. :)
Запамтио сам ту причу, неки коментатор је причао.
Едит: Изгледа да је Аца. :)
Који фудбалер је играо у два највећа клуба у Шпанији и у 2 клуба из велике тројке у Италији?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ne.
Celu karijeru je proveo u Engleskoj, sa kratkim periodom u Interu. Polovinu prošle sezone proveo na pozajmici na klubu s mog avatara.
Vlajko ni ja nisam čitala pitanje opušteno, treba zbir svih transfera a ne jedan.
hahahahhaha, tulume, ja crkoh od ove teme :)
pa jebem li ga...ne znam...
Donati?
Robi Kin?
Хасенблајк?
Robi Kin
Jes' vala Kin. Ožeži.
btw črč, ono što su Madriđani dali za ovog Kurtu + što su đavoli dali za njega kad su ga kupovali mora da je preko 55 pa da ga jebeš... :)
Au jebote, ko dade za Kina tolike pare? :)
:D brate samo poslednji da računaš je 70+, ja tempirala zlatana on je 55 skoro okruglo :D
Koji igrač je igrao za dva velika rivala i učestvovao u dve pobede od više golova razlike u mečevima između ta dva tima u vremenskom razmaku od samo godinu dana?
Uf al sam ga sad izkenjao. :)
Мислим да је Лаудруп. У Барси и Реалу.
Taribo Vest.
Руни? :)
Нисам баш најбоље разумео питање, ал да није Фиго? :)
Jeste Laudrup. A stvarno sam mislio da će biti bar malo teže. Teraj Stivene.
Dvajte, ovo pitanje je bilo ala Aca Stojanović :)
Hahaha da znaš da jeste. Jebiga, on mi je uzor. :)
Запамтио сам ту причу, неки коментатор је причао.
Едит: Изгледа да је Аца. :)
Који фудбалер је играо у два највећа клуба у Шпанији и у 2 клуба из велике тројке у Италији?