Sad ću ja umjesto njega, vazda mi otima red...Koji NBA igrač je uz Šejkil O Nila bio glavni centar Orlando Medžika 94-95te? Stigao iz Bulsa. Nosio plastične cvikere...
Зашто сјебавате квиз овим двоструким питањима? Јел не можете јебено да сачекате да дође тај који је погодио него постављате глупа и дебилна питања? Убијате људима жељу за учешћем на квизу....
Људи, питање поставља онај ко одговори на последње питање. Једино ако тај ко је одговорио га нема више од 24 сата да постави, неко може ко наиђе да пита. Маните се да постављате десет питања у исто време.
Друга ствар, јуче је било годину дана од кад је квиз отворен, нико ништа рек'о није...
Ajmo ispočetka. Ako je neko pitanje i bilo aktivno, ne mogu da pohvatam. Dakle, ja pitam, a onaj ko odgovori pita sledeći. Fer od svih koji pogađaju je da takođe budu spremni da postave i sledeće pitanje.
Koja zemlja jedina ima zvaničnu saveznu fudbalsku ligu za slepe?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sad ću ja umjesto njega, vazda mi otima red...Koji NBA igrač je uz Šejkil O Nila bio glavni centar Orlando Medžika 94-95te? Stigao iz Bulsa. Nosio plastične cvikere...
Odgovaramo na oba pitanja :D Moje je neobavezno, istina je da mu stalno upadam xD
Samo da dodam da je statua mrtvog crnca, što je postao bjelac, ispred Kotidža. A za košarkaško pitanje, nem pojma.
Horace Grant.
Najniži plej u istoriji NBA?
Magzi Bags.
Jesje. Ajde sad, ali nemoj tako teško :P
Viš da niko ne igra... Evo lako, protiv koga je Monika Seleš igrala kad ju je onaj Švabo krno nožinom?
Против Малејеве?
Štefi.
Dok neko drugi ne dođe : Gde igra Džerard?
???
Liverpul.
Nisam vido da ljudi pišu, lololo
Зашто сјебавате квиз овим двоструким питањима? Јел не можете јебено да сачекате да дође тај који је погодио него постављате глупа и дебилна питања? Убијате људима жељу за учешћем на квизу....
Људи, питање поставља онај ко одговори на последње питање. Једино ако тај ко је одговорио га нема више од 24 сата да постави, неко може ко наиђе да пита. Маните се да постављате десет питања у исто време.
Друга ствар, јуче је било годину дана од кад је квиз отворен, нико ништа рек'о није...
Reci nešto Peki, ionako nema ekipe u onolikom broju kao prije.
Ваљало би Војтек да каже нешто, он је отворио тему. :)
И које питање је сада активно и по реду?
Ajmo ispočetka. Ako je neko pitanje i bilo aktivno, ne mogu da pohvatam. Dakle, ja pitam, a onaj ko odgovori pita sledeći. Fer od svih koji pogađaju je da takođe budu spremni da postave i sledeće pitanje.
Koja zemlja jedina ima zvaničnu saveznu fudbalsku ligu za slepe?
engleska
Jok.