Ваљало би Војтек да каже нешто, он је отворио тему. :)
:кхм: :кхм:
Ево овако, честитам први рођендан нашег квиза свим учесницима, а нарочито људима који су ту од самог почетка. А богами и овима што су касније стигли и сада га вредно одржавају у активним темама. Жив нам био, Квиже, док је Вукајлије! Уздравље, драге колеге!
Jooooj kviz nam je proslavio rođendan!
:suza radosnica:
A jeste pravo da vam kažem, rasula nam se ekipa malo s početka, ali sam prilično zadovoljna u poslednjih par dana kako funkcioniše i koje sve face viđam ovde :)
Ja sam tu od samog početka, samo se osećam nekako starije.
Nego, mislim da bi za rođendan, trebalo da se postavi pitanje "Koji fudbaler ima nadimak Traktor?" i da svi onako kolektivno nasmejani odgovorimo. To bi bilo baš kjut.
Njemacka
Japan!
Mrzelo me je da okrećem stranu da gledam pitanje.
Vidim neka zemlja se traži
Japan?
Haha, Črčo, carice... Sanšajn, pitaj!
Evo kako izgleda fudbal za slepe:
http://www.youtube.com/watch?v=L8I2n3r4yZg
Ваљало би Војтек да каже нешто, он је отворио тему. :)
:кхм: :кхм:
Ево овако, честитам први рођендан нашег квиза свим учесницима, а нарочито људима који су ту од самог почетка. А богами и овима што су касније стигли и сада га вредно одржавају у активним темама. Жив нам био, Квиже, док је Вукајлије! Уздравље, драге колеге!
Ajoj meni ih je žao :(((
Mislim lepo je sve ovo i humano da im je organizovano, ali mi ih je žao baš, duše :/
Jooooj kviz nam je proslavio rođendan!
:suza radosnica:
A jeste pravo da vam kažem, rasula nam se ekipa malo s početka, ali sam prilično zadovoljna u poslednjih par dana kako funkcioniše i koje sve face viđam ovde :)
Za koji klub je igrao Denis Bergkamp pre nego sto je dosao u Arsenal ?
Ajaks?
Ajaks
edit:
em ovaj ispred reče, em mi nešto mnogo lako onda deluje :D
Aлкмар?
Ne, ne, ne..
EDIT: RVp razocarao si me :D
Alkmar?
Inter , zapamtio sam od pre nekolko strana :D
Ja sam tu od samog početka, samo se osećam nekako starije.
Nego, mislim da bi za rođendan, trebalo da se postavi pitanje "Koji fudbaler ima nadimak Traktor?" i da svi onako kolektivno nasmejani odgovorimo. To bi bilo baš kjut.
@APo... sta vec
Tacno, zar je bilo jebo ga patak.. :D Teraj dalje.
Hahahahaha Tulume, vodim te na sladoled za ovo :D :D :D
Hahahaha taj rad :)))))
Jupiiii, kad? :)
To je dobro pitanje :)
Ma nisam se ni ponadao, poznato mi je to tvoje obećavanje.
"Mali, za ovo imaš.... sladoled"
I uvek ispališ :))))