Спортски квиз

1. Није ни Касиљас, ови су из нама суседне државе.

2. Znam na koga misliš, bio neki kviz skoro nešto, pa sam zapamtio. Ali ne znam tačno. Neki Nemac-Blegijanac ili tako neko nemačko govorno područje i mislim da je Majkl ali jebiga.

3. :) Ја мислим на неког другог пошто је у питању нама суседна земља. А не верујем да има још нека династија која испуњава ове услове. Средњи од ове тројице је сад председник фудбалског савез те земље.

4. joj onaj bugarin! ali da me ubiješ za prezime...

5. C, ko me jebe kad ne čitam postove.

6. Zapata možda misli na Nikolova?

7. I ja bih rekao da je Gabor Kiralji.

8. Јесте Бугарин. Михајлов је у питању. Може Запата даље.

9. Ovaj se negde izgubi..

10. Koji naš internacionalac igra u Benfiki ( Benfici) ?

11. Па да ли је ико посумњао да ћеш ти да улетиш са питањем...

12. Gospod Bog
    Koji naš internacionalac igra u Benfiki ( Benfici) ?

Дај човеку времена да се јави и постави питање, немој одмах тако.

13. дечко ладно крши правила и то оно бахато , ја то не би толерисао .....

14. Ја сам у почетку мислио да му нису јасна правила, али како уђе на вуку одмах дркне питање на квиз, ни не гледа да ли је неко одговорио пре њега...

15. Ajde da neko postavi ( ti se Bože ne javljaj! ), zapata nagulio u krevet izgleda..

16. Сад видим да је квиз ладно напунио годину дана. 18 и кусур сома постова, јесмо га изнолајферисали жестоко. :Д Честитке свима и то, да се не понављамо.

А да туримо нека правила у први пост, чисто да не би долазили у овакве ситуације, а? Контам да ће људи пре поштовати писана правила него овако на дивљака.

17. Lik je otišao, ko zna kad se vraća , možda je u Francuskoj legiji stranaca i neće ga biti pedes godina. I mi dotle da stajemo sa kvizom,a?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.