Спортски квиз

1. Blanka Vlašić, a?

2. Jeste Vlatko.

Nek nastavi neko umesto mene, ljudi, odoh da spavam, a i ne znam šta pametno da pitam...

3. А да туримо нека правила у први пост, чисто да не би долазили у овакве ситуације, а? Контам да ће људи пре поштовати писана правила него овако на дивљака.

Може. Реците која ћемо правила да прогласимо писаним, па ћу да турам. Договор кућу гради и тако то :)

4. Sad sam se setio...

Pošto vidim niko ne postavlja, listao sam unazad, čekate Zapatu, pa ne čekate Zapatu, pa odgovorih ja na pitanje i daj da postavim svoje :)

Dakle:

Koji fudbaler je ubijen na licu mesta, kad je pokušao da opljačka iz šale drugarevu juvelirnicu sa još jednim kolegom fudbalerom. Ubio ga je radnik ili sam taj vlasnik juvelirnice neznajući da je sve šala.

5. Neki Italijan iz Lacija, Lućano Re ''Nešto''.

6. RVP, tačno...prihvatam ko tačan odgovor...postavi pitanje...

Inače je pun odgovor: Lućano Re Kekoni. Umro s 28 godina.

7. Koje godine je Urugvaj prvi put izgubio utakmicu na SP?

8. Pa triesčetvrte valjda.

9. '30 nisu 100% sjebo sam, te godine su osvojili...

10. Jeste 1954. je tačan odgovor.1930 i 1950 su osvojili bez poraza, a 1934 i 1938 nisu učestvovali.

11. Ajde Tulumbac, pitaj...

12. Може. Реците која ћемо правила да прогласимо писаним, па ћу да турам. Договор кућу гради и тако то :)

Па нешто типа: Не сме се постављати ново питање док на претходно није дат одговор. Ако постављача питања нема више од 24 часа да потврди одговоре, први ко налети може поставити ново питање. То је најважније, остало је мање више јасно. Нек се изјасне и остали па ћемо видети.

13. Ja bih da se čeka kraće, recimo 12 ili 6 sati. Da se igramo više.

14. Ajde zajebite pravila. Dajte pitanje..

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.