Спортски квиз

1. Тренутно ми падају на памет само Паулета и Жили, али чисто сумњам да је неко од њих двојице.

2. Da nije Safet Susic mozda? Znam da je on tamo legenda.

3. Igrao je ronaldinjo godinama u tom klubu, al je Safet Sušić najbolji igrač PSG-a svih vremena.

pucaj.

4. Ko je bio trostruki uzastopni osvajač Lige Šampiona (tada valjda Kupa evropskih šampiona ili kako se već zvalo to takmičenje tih godina) 1971., 1972, i 1973.?

5. Znam da je Real 5 puta zaredom al to je '61- '65 valjda..... Ovo ga cenim da je Ajax ili Benfica.

6. Да није Милан?

7. Nije Milan, nije Benfika, jeste Ajaks. Boshkovich nastavlja.

8. Ko su najbolji strelci SP u fudbalu 1994. ? (dvojica su)

9. Da lupim: Romario i Roberto Badjo. Kaži ako sam bar jednog pogodio.

10. jok. Evo pomoć. Iz istočne Evrope su. Makar jednog pogodite :)

11. Znam za Stojičkova, ali nemam pojma ko još.

12. Oleg Salenko iz Rusije. I bratko Stoičkov.

natnat pucaj :)

13. Nažalost, nemam vremena da pratim temu, neka puca ko god poželi i ne zamerite mi što ponekad ovde upadnem kada je zanimljivo :)))

14. Ko je osvojio srpski kup u fudbalu 2003. i koji igrač je bio strelac pobedničkog gola na toj utakmici?

15. Jel Saša Ilić i partizan 2001 ?

Ajde ovako da probam - Crvena Zvezda - Dragan Bogavac :)

16. Јел није Пантелић, али са Смедеревом те године узео?

17. Smederevo (tada Sartid), Pantelić strelac. Peki i Dzoni su tačno odgovorili, ali je Peki bio par sekundi brži. :) Ajde, Peki, nastavljaj.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.