Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nije Anri. Mala pomoć: Nije više aktivan.
Endi Kol ili Dvajt Jork ? :D
Edit: meni su oni jedno te isto :D
Bravo Boshkovich. Alan Širer i Endi (Endrju) Kol je tačan odgovor. Ajde smisli nešto. :)
A i Dvajt je pogodio Širera, tako da delite odgovor po pola. Birajte ko postavlja pitanje.
Umesto kog golmana je počela era Kasiljasa u Realu?
p.s. Ja se ložim na ta "istorijska" pitanja, pogotovu na devedesete, ako smaram kažite :)
Umesto onog Cezara valjda.
ne smaraš, odlična su
Cezara, zamenio ga u finalu protiv Leverkuzena i jebo kevu...
ne ne, Cezar je čini mi se došao malo kasnije da bude rezerva.
Enivej, nije on :)
2001. ga je zamenio u finalu i jebo kevu. To je jedina sezona kad je Cezar imao prednost nad Kasiljasom, ali wikipedia kaže da sam bio u pravu - Cezar je doso u Real 2000. a Iker je debitovao 1999. zamenivši upravo ovog kog tražimo :))
I ja mislio Cezar...
ajde poslednja pomoć: U pitanju je Nemac, standardni golman repke dok nije došo Kepke :D
Uuu, na I nešto...
Boshkovich, bravo za pitanje!
haha hvala.
Aj da se ne mučite više :)
http://farm5.static.flickr.com/4020/4641496887_1bb6066cde.jpg
Imala sam album :)
Pored njega Auman :)
Aj jedno glupo. Ako ne znate, nek proradi mašta :)
Zbog čega je Vladan Lukić na vrhuncu svoje karijere napustio fudbal?
Misliš na našeg predsednika Vladana? :) Znam da je 99. napustio klub, u Grčkoj valjda i došao u Srbiju da se pridruži vojsci u odbrani zemlje , ali ne znam da li se posle vratio fudbalu, a ne verujem da mu je tada bio vrhunac karijere.
napustio je Mec gde je briljirao i osvojio 2. mesto u Francuskoj. Pre toga se oporavljao od loma noge, posle toga igrao nešto smešno po Grčkoj.
Patriota! Rodoljub! Domagoj! :D
aj ti