Спортски квиз

1. Ко је све дао голове против Партизана у групи лиге шампиона у сезони 2003-2004?

2. Mlatko ... pitanje postavlja onaj koji je dao tačan odgovor na prethodno pitanje, u ovom slučaju Brdac .. pravila foruma su takva

3. Možda Bekam, Deko iiii ko je tad igr'o za Marsej, majke im ga šiptarske, Cana?

4. Дрогба,Раул.
    Можда Дани ( или нешто тако се зваше,из Марсеја)
    Можда и Коштиња (Порто)

5. Матко је нешто погодио. Ко већи део њих наброји признаће му се. И напишите колико голова је тај дао.

6. Uhh .. pitanje sa 100 podpitanja :)

7. За Порто је дао Бени Мекарти, то се сећам. И за Марсеј Дрогба дао неки, за остало јебем га...

8. kostinja i mido valjda

9. Раул је дао једини гол за Реал. Коштиња је дао гол у Београду. Дрогба је,чини ми се дао два гола у Марсеју. А ове остале,не могу да се сетим сада.

10. Ај пошто сте углавном групно погодили договорите се ко ће даље.
    Коначан одговор: против Порта у Бг-у Коштиња у гостима Мекарти х2, против Марсеја Дргоба х3 а на ЈНА Мидо, и са Реалом Фигo на Бернабеу.

11. Eh sad .. treba on da odgovori .. ti si pogodio jednoga, ti nisi nikoga .. ti si pogovdio sve .. ko će da postavi pitanje onda ? :)

12. samo se vi igrajte decki,,laku noc :)

13. Није Фиго дао гол,већ Раул.

14. Ae, pozz .. izgleda da ni Brdac nije tu više ..

15. Одох онда и ја. Ајде здраво.

16. Исправка, јесте Раул. Нешто сам се занео кад сам куцао па нисам ни видео шта сам написао.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.