Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa ko je pogodio jebem li ga ?
Ае ко има неко спремно питање нек постави, да превазиђемо ову конфузију. лоло
Матко је био најближи али ако нема сутра њега нек поставља ко први налети. Ионако је отишао а касно је сад за игру.
Protiv koga je Džordan postigao svoj zadnji šut u dresu Čikaga ? Mislim da je bio koš za pobedu, 1998. .. sve sam vam rekao .. (nešto sam nesiguran al' ajd)
Лејкерса?
Seltiksa ili Kingsa?
Ne, ne .. ma bre mora to da znate .. koš za pobjedu.. šut sa vrha reketa otprilike, nakon jednon mogu reći krosovera ..
Nikada nisam pratio NBA, pa stoga samo lupam bezveze... Recimo San Antonio? :D
Da nije protiv Vizardsa? :)
Ne, ne .. u Wizardse je igrao posle Čikaga .. nego, njegov poslednji šut, u dresu Čikaga, za pobedu bre .. Grifinee .. ajde bre .. sa kim su igrali to finale ?
Brate, znam da su pre igrali protiv Džezera, kad je Džordan dao za pobedu, ali to je bilo fazon '94. Da nije protiv Sansa?
http://www.youtube.com/watch?v=vdPQ3QxDZ1s
Ajde, postavljaj ti sada :)
Neka postavi neko ako ima nešto pametno, ja ne mogu ničeg normalnog da se setim trenutno.
aj ja cu.....kad se prvi put igrao "ruki celindz" na ol star vikendu
Uhh .. '90 ? ili '92 ?
blizu
'91 ?
ne
'88?
'93 ? Sad ću redom, dok ne pogodim :)
EDIT: Znam da je od '90 do '96 neka godina :)