Kada je Liverpul osvojio 04/05. sledeće godine nisu bili u četiri najbolja, četvrti je bio ako se ne varam Everton, tako da je Liverpul kao bivši šampion imao zagarantovano mesto i kao peti engleski tim ušao u Kvalifikacije.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nije Bek.
Ajd' još jedan hint. Čovek je bek. Mislim, ne Bek, nego je igrao na poziciji beka. Za razliku od Beka. :D
Ne znam. Otvori temu pa se dogovorite. Ja nešto mislim da neću učestvovati, pa mi svejedno. Kad to počinje uopšte?
jbg, ja mislio da je on jer se nadavo tad golova :)
Tirnanić?
Ne. :D Pogađaj opet.
I što si ti neki uporan čovek :)
Marjanović? :)
Ne. Igrao je bre u odbrani. :) Lekar po zanimanju, inače.
а дај, ај направите неку фантази лигу, што сте сисе
Da nije kapiten Milutin Ivković?
Baš on. :)
jbg, samo sam lupao. Sad baš gledam neki članak u Politici gde je neki lik pokazao original bronzu koju smo osvojili 1930.e godine :)
i što se tiče one serije, jel će to uopšte nekad početi da se emituje? :)
Navataj Pekija ili obeliksa negde po forumu i kaži im, ja mislim da neću imati vremena :)
Koji rukometaš je osvajao medalje na OI sa različitim reprezentacijama?
Onaj golman sto je prvo branio za nas pa za Spaniju?
Na kog misliš? Možda jeste neki, ali nisam na njega mislio. Ovaj moj ima veze sa Španijom.
Arpad Sterbik, kako sam glup...
Ne, nije on osvojio ništa na Olimpijadi. Pretpostavio sam da na njega misliš.
Da nije Dušebajev?
Jeste Dušebajev. Prvo sa Rusijom osvojio zlato pa onda sa Španijom dva puta bronzu. Pičkola nastavi.
Koji se fudbalski tim plasirao u ligu šampiona kao peti iz svoje lige?
Pomoć mala:
Situacija nije kao sa Majorkom i Viljarealom, sad što je.
Englezi?
Jeste..
Kada je Liverpul osvojio 04/05. sledeće godine nisu bili u četiri najbolja, četvrti je bio ako se ne varam Everton, tako da je Liverpul kao bivši šampion imao zagarantovano mesto i kao peti engleski tim ušao u Kvalifikacije.