Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Bravo :)..
Blagodarim :)
Mada je to prilično poznata stvar, bar je Aca Stojanović smorio s tim podatkom svaki put kad je Liverpul igrao u LŠ :)
AJde nešto za LŠ kad smo tu, koliko puta je do sada igrano finale između timova iz iste zemlje i koji su to timovi? Slobodno možete da pogađate i tipujete, ako ne znate, bitiću tu :)
Eo kad sam već tu, da pokušam..
Milan Juventus, Čelzi Mančenster, Real Valensija.. Da nisu možda još Bajern M i Bajer l?
Noup, nisu Bajer(n)i samo ta tri..
Real Valensija 2000
Milan Juventus 2003
Mančester Čelzi 2008
pucaj
E moram da završavam nešto, pa churche, ako nije protiv pravila, umjesto mene ti da postaviš.. Živ bio.. Da se ne koči igra :)
Khm khm, živA bila :)
Ne brini, sad ću da smislim ja već nešto, domaća sam ja ovde :)
U oktobru 1999. odigrao se počasni fudbalski meč u čast trenera jednog engleskog tima.
Kod trenera i ko je tada igrao?
Да није Фергусон? Тад му је вероватно било 10 година на клупи Манчестера.
Jeste Ferguson, on je inače od 86. na čelu Uniteda.
A ko je igro, ti je bilo vrlo interesantno? :)
Је л' онај шкотски клуб што је водио? Како ли се зове... Било је питање овде, јебем ли му...
Noup :) to je bilo moje pitanje, nije to. Nešto veće...
Манчестер - Реал?
Noup, nešto veće :)
Veće? :)
Mančester-Tim sveta?
That's right Manchester vs World XI ili kako ih popularno zovu Mančester protiv ostatka sveta :)
pucaj Tetka
Чекајући питање: Чрч, реци ми који је шкотски клуб водио Ср Алекс.
Pa najpoznatiji je Aberdeen tj The Dandies, vodio je pre toga još neki, East nešto, ali se stvarno ne sećam, do duše ono moje pitanje se odnosilo ako se ne varam na to da je vodio Škotsku reprezentaciju, a svi ste se nešto istrčali sa Dendijima...
Тетка, дај питање.
Ja lupio pa nisam imao spremljeno pitanje. :)
Ajde ovako nešto: jedan od selektora naše fudbalske reprezentacije vratio se na tu poziciju 26 godina nakon svog prvog mandata. Ko je taj matorac?
Лупићу и ја: Ивица Осим?