Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
e daaa Andrade!!!
Nije bio Mališ, a Ahonen se prosto podrazumeva kad je neki rekord u pitanju :))
Joj črč mora da ide, grofe ajde ti postavi neko pitanje slobodno, a za ovo ko pogodi, pogodi, napisaču ja kad dođem večeras kući...
Ma ne sekiraj se. čekaću te ja. Neću ništa da diram :)
Bili su Ahonen i Jakub Janda.
Tako je :)
2005-2006.
Pucaj
Neh,mrzi me da postavljam pitanje,onda moram da gledam ko je odgovarao i tako to,ostavljam to nekom drugom.
Ко је стaјао на голу Партизана '95, кад је Крупниковић забио гол маказицама?
Да оживим мало квиз...
Goran "Metar i žilet" Pandurović.
Настави тетка...
Nek nastavi neko drugi, meni je inspiracija na apsolutnoj nuli po ovoj vrućini.
Како се зове капитен Манчестер Јунајтеда???
Jujuju, Geri Nevil.
Navesti dva premijerligaska igraca koji su u poslednjih 5 godina davali golove sa protivnicke polovine.
Види њега, ко је рекао да је тачан одговор???
Сједи 1
Рио, ваљда...
Pa juče kapiten bio Vidić.
Pa moras da preciziras, ko je bio kapiten Mancester Junajted protiv Njukastla ili u kojoj vec utakmici.
Geri Nevil je kapiten Mancestera od kada je otisao Roj Kin, i kapiten je kada igra. Kada on ne igra, prvi sledeci u redu je Gigs, on je zamenik kapitena. E sad, nakon toga ne postoji neki jasan redosled, uglavnom je sledeci u redu Ferdinand, bio je i Runi par puta, bio je i Vidic par puta, ali to ne znaci da je kapiten.
Evo i Vikipedija linka:
http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C. (klik na Current Squad)
Ok, sad kad smo ovo razjasnili:
Navesti dva premijerligaska igraca koji su u poslednjih 5 godina davali golove sa protivnicke polovine.
Figeroa iz vigana prošle sezone i Ćabi Alonso, protiv Njukastla, čini mi se?
Pih, ocekivao sam da ce trebati vremena da se neko seti Figeroe :)
Nastavi.
Kako se zvao kapiten Barselone, igrao u napadu? Prešao je iz Real Sosijedada.. Prije dvadesetak godina je to bilo.. Moćpo lama ;)..
Bakero :)