Nosorog
Јок, ајде да помогнем, пошто се журим, постоји држава са истим именом. (на енглеском, наравно)
Ćurka
Помогао сам горе. :)
Чрчо, добар ти аватар. :))
Влајко погодио. Цепај даље.
E ja obrisah post, nisam videla tvoj odgovor :)
Hvala.
E to Curka je dobro Vlatko.
aaaa, nek bude...sad mi pade na pamet...za koju evropsku zemlju bi uskoro trebalo da debituje jedan naš lik...normalno, fudbal je u pitanju...
Kleo? za UK
Аустрија?
Trebalo u smislu ako dobije odobrenje od prepodobnog Milana Jovanovića Laneta?
nije ni UK, ni Austrija...mada vidim da sam sad pogrešno postavio pitanje...lik uopšte nije rođen u toj zemlji...
Tulume, ma kakva Lane, taj se ne razume u međunarodno pravo ič, "trebalo", kao pisao u novine da će bude, a nije još...
San Marino?
Украјина?
Ukrajina je dobar odgovor, tamo je otišo onaj Dević, a i San Marino je dobar odgovor, ali nije tačan...(jebote sad pokušavam da se setim ako se lik zove, znam mu samo prezime i nadimak)...al pogađajte, ja garantujem da je istina...bilo u Sportu pre neki mesec :)
Румунија?
ne, Zola, pazi da sam malo pre reko da je San Marino dobar odgovor..zbog čega? ;)
Zato sto je il Italija il Monako?
Vatikan!
e, ebo ga ti :) nije...po čemu je karakterističan san Marino (doduše, nikad nisam bio, al onako odokativno)...
Ако у куглању 30 пута за редом оборите све чуњеве (такозвани "strike"), то се зове по једној животињи. Којој?