Спортски квиз

1. Ако у куглању 30 пута за редом оборите све чуњеве (такозвани "strike"), то се зове по једној животињи. Којој?

2. Јок, ајде да помогнем, пошто се журим, постоји држава са истим именом. (на енглеском, наравно)

3. Помогао сам горе. :)

Чрчо, добар ти аватар. :))

4. Влајко погодио. Цепај даље.

5. E ja obrisah post, nisam videla tvoj odgovor :)
    Hvala.
    E to Curka je dobro Vlatko.

6. aaaa, nek bude...sad mi pade na pamet...za koju evropsku zemlju bi uskoro trebalo da debituje jedan naš lik...normalno, fudbal je u pitanju...

7. Trebalo u smislu ako dobije odobrenje od prepodobnog Milana Jovanovića Laneta?

8. nije ni UK, ni Austrija...mada vidim da sam sad pogrešno postavio pitanje...lik uopšte nije rođen u toj zemlji...

Tulume, ma kakva Lane, taj se ne razume u međunarodno pravo ič, "trebalo", kao pisao u novine da će bude, a nije još...

9. Ukrajina je dobar odgovor, tamo je otišo onaj Dević, a i San Marino je dobar odgovor, ali nije tačan...(jebote sad pokušavam da se setim ako se lik zove, znam mu samo prezime i nadimak)...al pogađajte, ja garantujem da je istina...bilo u Sportu pre neki mesec :)

10. ne, Zola, pazi da sam malo pre reko da je San Marino dobar odgovor..zbog čega? ;)

11. Zato sto je il Italija il Monako?

12. e, ebo ga ti :) nije...po čemu je karakterističan san Marino (doduše, nikad nisam bio, al onako odokativno)...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.