Joj ja bila, ima seksi registarske tablice, na brdu je, ima 5 km do mora, tvrdjava je, ima rojal femili, kneza i ekipu....
El neka druga mikro drzavau pitanju? Monako, Lihenstajn, Andora...?
ma veoma kul mesto :) čuos am i ja tako...niko te ne gleda popreko :)
ajde bre, zemlja se zove na M...jebo ga ti...
Pa ova mala Koviljka je već pomenula Monako. On mi je najsličniji Sanmarinđanima.
Montserrat? :D
jebao vas monako bre! reko sam da nije... :)
A mozda monte karlo kao glavni grad monaka al grof ne zna geografiju? :PP
Grofe, pogledaj na Guglu! :)
Suvidol - Ranutovac - Bresnica - Kumarevo - Toplac - Ćukovac - Zlatokop - Kupinince - Rani Lug - Rataje - Pavlovac - Neradovac - Ribince - Vranje - Suvidol i tako u krug...kako bre nznm geografiju :)
Монтенегро?
zajebavaj ti, zajebavaj :)
Nije Montenegro... ;)
Pa jebemu mater, šta je zajedničko sa San Marinom? Zbog površine ili? Ja već rekoh Vatikan, jedino ostaje još Lesoto kao enklava. :)
Moldavija? Mali?
Malta?
Daaaa, sad se i ja setih da je bila neka priča sa Maltom. I znam kad su igrali kvalifikacije, strelac je bio neki sa našim prezimenom. E ne mož Srbin miran kad ode u inostranstvo, mora da ga uvali pa to ti je.
Madagaskar? Maroko? Makedonija? Malavi? Maldivi? Meksiko? Mobgolija? Mauricijus? Mauritanija?
FILOZOFE U EVROPI!
Jes zbog površine Tulume :) Malta je tačan odgovor, bravo Črč...lik je neki Pavlović Firga, oženio se nekom Maltežankom i bije tamo fudbal...
Jao da, fejl.
jes, jes...ima već neki Spasojević tamo...ovaj Pavlović je već dve tri godine tamo...ma nebitno...terajte dalje...
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Joj ja bila, ima seksi registarske tablice, na brdu je, ima 5 km do mora, tvrdjava je, ima rojal femili, kneza i ekipu....
El neka druga mikro drzavau pitanju? Monako, Lihenstajn, Andora...?
ma veoma kul mesto :) čuos am i ja tako...niko te ne gleda popreko :)
ajde bre, zemlja se zove na M...jebo ga ti...
Pa ova mala Koviljka je već pomenula Monako. On mi je najsličniji Sanmarinđanima.
Montserrat? :D
jebao vas monako bre! reko sam da nije... :)
A mozda monte karlo kao glavni grad monaka al grof ne zna geografiju? :PP
Grofe, pogledaj na Guglu! :)
Suvidol - Ranutovac - Bresnica - Kumarevo - Toplac - Ćukovac - Zlatokop - Kupinince - Rani Lug - Rataje - Pavlovac - Neradovac - Ribince - Vranje - Suvidol i tako u krug...kako bre nznm geografiju :)
Монтенегро?
zajebavaj ti, zajebavaj :)
Nije Montenegro... ;)
Pa jebemu mater, šta je zajedničko sa San Marinom? Zbog površine ili? Ja već rekoh Vatikan, jedino ostaje još Lesoto kao enklava. :)
Moldavija?
Mali?
Malta?
Daaaa, sad se i ja setih da je bila neka priča sa Maltom. I znam kad su igrali kvalifikacije, strelac je bio neki sa našim prezimenom. E ne mož Srbin miran kad ode u inostranstvo, mora da ga uvali pa to ti je.
Madagaskar?
Maroko?
Makedonija?
Malavi?
Maldivi?
Meksiko?
Mobgolija?
Mauricijus?
Mauritanija?
FILOZOFE U EVROPI!
Jes zbog površine Tulume :) Malta je tačan odgovor, bravo Črč...lik je neki Pavlović Firga, oženio se nekom Maltežankom i bije tamo fudbal...
Jao da, fejl.
jes, jes...ima već neki Spasojević tamo...ovaj Pavlović je već dve tri godine tamo...ma nebitno...terajte dalje...