Спортски квиз

1. Joj ja bila, ima seksi registarske tablice, na brdu je, ima 5 km do mora, tvrdjava je, ima rojal femili, kneza i ekipu....

2. El neka druga mikro drzavau pitanju? Monako, Lihenstajn, Andora...?

3. ma veoma kul mesto :) čuos am i ja tako...niko te ne gleda popreko :)

ajde bre, zemlja se zove na M...jebo ga ti...

4. Pa ova mala Koviljka je već pomenula Monako. On mi je najsličniji Sanmarinđanima.

5. jebao vas monako bre! reko sam da nije... :)

6. A mozda monte karlo kao glavni grad monaka al grof ne zna geografiju? :PP

7. Grofe, pogledaj na Guglu! :)

8. grof ne zna geografiju?

Suvidol - Ranutovac - Bresnica - Kumarevo - Toplac - Ćukovac - Zlatokop - Kupinince - Rani Lug - Rataje - Pavlovac - Neradovac - Ribince - Vranje - Suvidol i tako u krug...kako bre nznm geografiju :)

9. niko te ne gleda popreko :)

Монтенегро?

10. Grofe, pogledaj na Guglu! :)

zajebavaj ti, zajebavaj :)

Nije Montenegro... ;)

11. Pa jebemu mater, šta je zajedničko sa San Marinom? Zbog površine ili? Ja već rekoh Vatikan, jedino ostaje još Lesoto kao enklava. :)

12. Daaaa, sad se i ja setih da je bila neka priča sa Maltom. I znam kad su igrali kvalifikacije, strelac je bio neki sa našim prezimenom. E ne mož Srbin miran kad ode u inostranstvo, mora da ga uvali pa to ti je.

13. Madagaskar?
    Maroko?
    Makedonija?
    Malavi?
    Maldivi?
    Meksiko?
    Mobgolija?
    Mauricijus?
    Mauritanija?

14. Jes zbog površine Tulume :) Malta je tačan odgovor, bravo Črč...lik je neki Pavlović Firga, oženio se nekom Maltežankom i bije tamo fudbal...

15. jes, jes...ima već neki Spasojević tamo...ovaj Pavlović je već dve tri godine tamo...ma nebitno...terajte dalje...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.