Peki ovo je bilo pitanje u nekom njihovom kvizu tipa milionera, ne znam ja el bi ti vise verovao viki ili Ivanu Zeljkovicu, mislim nemoj mi te fazone :D
A i na nekom FA sajtu nadjoh Most appearances as a substitute Owen Hargreaves, 25, 1 September 2001 - 6 February 2008
Mada mozda ga je u medjuveremenu presisao, ovi podaci su od nove godine.
Evo vako: američki predsednik Herbert Huver je pokušao da popularizuje jedan sport koji je čak po njemu dobio ime, znači Huverbol. Igrali su ga svakog jutra na travnjaku Bele Kuće.
Sport jako liči na odbojku. U čemu se razlikuje od nje?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
E da stvarno :D :D
Ako je tako onda Pucaj Tetka ;D
Omasio bre, mislio je na Majkla. Ispala.
http://en.wikipedia.org/wiki/England_national_football_team_records
Church dobija kazneno spenkovanje po goloj guzi za ovo! Evo ja cu, odmaknite se svi!
Peki ovo je bilo pitanje u nekom njihovom kvizu tipa milionera, ne znam ja el bi ti vise verovao viki ili Ivanu Zeljkovicu, mislim nemoj mi te fazone :D
A i na nekom FA sajtu nadjoh Most appearances as a substitute Owen Hargreaves, 25, 1 September 2001 - 6 February 2008
Mada mozda ga je u medjuveremenu presisao, ovi podaci su od nove godine.
Jeeer :D :D
http://allthingsspanking.com/wp-content/uploads/2009/07/fortunespanking.jpg
Ако је Зека Милионер рекао, па наравно да њему верујем! :)
Ja sam ipak za spenk, zajebi ti da sad isledjujemo ko je u pravu!
Dobro, ali pošto je Peki konsultovao kevu, ne računa se, oću ja da vas smaram sa egzotičnim sportovima. :)
Ajde postavi novo, churchy...a ako opet pogresis, mozda padne i nesto vise od spenkinga :D
Neka, prepustam Tetki :))
Evo vako: američki predsednik Herbert Huver je pokušao da popularizuje jedan sport koji je čak po njemu dobio ime, znači Huverbol. Igrali su ga svakog jutra na travnjaku Bele Kuće.
Sport jako liči na odbojku. U čemu se razlikuje od nje?
da ga jebem bš
Igra se nudistički odeven?
Игра се ногама?
Visina mreže?
Tetka, ti slobodno gresi, tebe necu spenkovati :)
Ne, ne, i da ga jebeš ne.
Лопта се удара главом?
Pa dobro, taka je gaderoba.
Mmmm, recimooooo, dimenzije terena su drugačije?
Kako udariš loptu tako moraš da optrčiš teren kao baze u bejzbolu?