Спортски квиз

1. Fejsbuk manijak je pogodio, koliko je meni poznato Manuel Almunia je imao neke duhove u kući i slično, od tad ga zajebavaju :)

FBM pucaj :)
    ili ako on nije tu, onda bilo ko drugi, da se igramo :)

2. tu sam!

Najduza atletska disciplina? Jeb ga nisam mogao nicega da se setim...

3. Ono odanje dok ne pomru?

4. Pa mislim da nije, maraton je 42, hodanje je valjda 50. Ali slobodno uzmi u obzir da ja možda lupam. :)

5. Ne, ne, mislim da si u pravu Božo, jeste 50km, ja sam se preračunala

6. ПОгодио Тулум! 50 км Ходање! Удри

7. A beda što nema ljudi da se igramo. Kmeee

Aj jedno ja da turim:

Koji fudbalski klub ima skoro duplo više navijača nego 2 najveća rivala zajedno?

8. Jes Juventus. Cepaj.

EDIT: Jeste da im je Torino najveći rival, ali jebem li ga, zna se na šta sam mislio.

9. Žabarski neki, nešto se ovde na kvizu pominjalo to već, da li trougao Inter-Milan-još neko npr Juventus. El takav neki žabarski trougao?

edit: Kasno marko na kosovo stiže :)

10. Шта је заједничко Румунији и Србији кад је фудбал у питању?

11. Zvezda? Steaua i ova naša gurbetija.

12. Mile Belodedić?

13. Ацке, шта Звезда и Стеауа?

14. Освојили су Куп Шампиона!

15. Steaua je na rumunskom zvezda.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.