Спортски квиз

1. Mrmune, črčila zna više od tebe o sportu. :) Obesi se o prvu prečku.

2. Jejeje!

Kom našem fudbaleru se desilo da se dan pre puta na jedno veliko takmičenje okliznuo u kadi i polomio prs' na nozi?

3. Black Hole

Mrmune, črčila zna više od tebe o sportu. :) Obesi se o prvu prečku.

Misliš, o stativu :PPPP

4. uh, Aleksandar Kocić... jos uvek se secam kako posmatra loptu dok Ilic postize gol u finalu kupa 2001... covek koji se poslednjih par godina karijere nije ni pomerao sa gol linije

5. Nije aktivan, mada je bio do skoro.

6. Bravo, jeste Kocić.

Nije on zapravo bio toliko loš, al opet ovo lomljenje mnogo liči na njega. :)

7. samo po faci se vidi koliko je spretan... :)

najozbiljnije je izjavio da mu kucu progone duhovi, pa je morao da se iseli... igra jos uvek u premijer ligi... ?

izvor je, ko bi drugi, nego Aca Stojanovic

8. Kocić... Jedini golman u istoriji fudbala koji je nosio ranac na leđima dok brani. A, ne, to mu je ipak grba :))))

9. Како није поломио главу тај, сероња. Сјебао нас против Словенаца у квалификацијама када му је увалио Заховић из слободнњака. И плус кад га је Илић малтене лобовао са 25 метара, а он стоји 6,7 метара од гола.

10. Nekolko puta me u sedmom osnovne izbacili sa časa zato što sam se sa cimerom iz klupe previše žučno raspravljao treba li Kocić da brani za reprezentaciju. Ja sam bio za Kocića, mladost-ludost. :)

11. golmani su uvek bili posebna sorta... vidimo to i danas :)

ajmo, ko je ghost buster iz premijer lige?

12. Требали су из школе да те избаце, чим си стао на страну тог идиота.

:)

13. Da vidimo ko je dovoljno lud... je li opet neki golman u pitanju? :)

14. dobro pitanje... ako odgovorim ne, slagaću, ako kažem da, nema baš puno opcija :)

15. Можда неки арсеналов бисер?

16. jeste, sad znate i koji :) ja palim, prepustam palicu onom ko prvi napise prezime tog idiota :)

17. Мојне идеш брате не знам ко је :))) Али сумњам на овог Алмуњу

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.