Спортски квиз

1. Сликале су се за неки календар?

2. Ma jok, to su one iz karlinga :)))
    Isto promiskuitetne Kanadjanke :)

3. Pravile su orgije sa sudanskim bob timom?

4. Nemoj da se vređamo ako je bio neki šmekerski bob tim to su jamajčani :)

5. Nije nista slicno :)

6. Procureo im kućni video s priprema? :D

7. haha, gledao sam onaj film sa jamajčanskim bob timom, oni su mi vise zajebanti, kontam da su Sudanci ti koji odrađuju pohotne Kanađanke :)

ne, stvarno, ako na kraju ne bude erotsko rešenje ovog pitanja, silno ću se razočarati...

8. Odgovor:

Odmah su po zavrsetku finalne utakmice, dok su jos bile na ledu, pocele da slave titulu uz potoke piva i sampanjca.

9. Sad ćemo malo o karlingu. (al' zamalo)

Koji tim je najviše puta bio u finalu? A koji tim je najviše puta osvojio Karling Kup?

10. Evo ja znaaam.

Najviše puta je osvajao Mančester, dok je najviše puta u finalu bio Totenhem.

Nemam blage veze da li je to tačno, rekao sam sa tolikom sigurnošću da bi izgledalo da znam. :)

11. Rekao bih da je u finalu bio najviše puta Liverpul, zbog slavne prošlosti, a najviše puta osvajao Mančester...

12. Nije najviše puta osvajao Mančester, nije najviše puta bio u finalu Totenhem. (ovo drugo je do skoro bilo tačno)
    :) Ajde opet, Tadija :)

edit: Jeste najviše puta bio Liverpul, nije najviše puta osvajao Mančester, kao što rekoh.
    Ajd opet da skompletiraš odgovor :D

13. Kokili, da neki old skul tim, tipa Aston Vila?

14. Noup, pucaj dalje :)

15. Uh, odustajem. Znaš da ne mogu više od 4 puta zaredom. Pa imam i ja dušu! :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.