U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Сликале су се за неки календар?
Ma jok, to su one iz karlinga :)))
Isto promiskuitetne Kanadjanke :)
Pravile su orgije sa sudanskim bob timom?
Nemoj da se vređamo ako je bio neki šmekerski bob tim to su jamajčani :)
Nije nista slicno :)
Procureo im kućni video s priprema? :D
haha, gledao sam onaj film sa jamajčanskim bob timom, oni su mi vise zajebanti, kontam da su Sudanci ti koji odrađuju pohotne Kanađanke :)
ne, stvarno, ako na kraju ne bude erotsko rešenje ovog pitanja, silno ću se razočarati...
Odgovor:
Sad ćemo malo o karlingu. (al' zamalo)
Evo ja znaaam.
Najviše puta je osvajao Mančester, dok je najviše puta u finalu bio Totenhem.
Nemam blage veze da li je to tačno, rekao sam sa tolikom sigurnošću da bi izgledalo da znam. :)
Rekao bih da je u finalu bio najviše puta Liverpul, zbog slavne prošlosti, a najviše puta osvajao Mančester...
Nije najviše puta osvajao Mančester, nije najviše puta bio u finalu Totenhem. (ovo drugo je do skoro bilo tačno)
:) Ajde opet, Tadija :)
edit: Jeste najviše puta bio Liverpul, nije najviše puta osvajao Mančester, kao što rekoh.
Ajd opet da skompletiraš odgovor :D
Kokili, da neki old skul tim, tipa Aston Vila?
Noup, pucaj dalje :)
Everton! :)
Noup!
Arsenal!
Notingem Forest?
Ne i ne. :)
Uh, odustajem. Znaš da ne mogu više od 4 puta zaredom. Pa imam i ja dušu! :)