Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahaha, al' sam vam uvalio kurčič. :)
Pa pitajte nešto, ja ću vam reći.
Aj nešto uopšteno - aktivan je, igra jednu od najjačih liga sveta u jednom od najpoznatijih klubova sveta. Teška pajserčina ali rekoh već da je fudbaler tako da to i nije neka pomoć.
Odoh da jedem, tu sam za par minuta. A vi se izređajte, da se tako duhovito izrazim.
Daj samo nacionalnost, pa cemo bunariti?
Posto je pitanje previse opsirno, iskoristicu svoju staru metodu 3u1 odgovor, i jos cu je unaprediti sa 5u1.
Teska pajsercina = bek, krljadzija, neznalica, u najboljem slucaju zadnji vezni.
Gatuzo?
De Jong?
Rio Ferdinand?
De Celje?
Ves Braun?
Nije bek, napadač je. A nacionalnost ne mogu jer bi očiglednije bilo da dam ime. I to je neka vrsta pomoći. :)
Izvinjavam se za čekanje.
Pipo Inzagi onda?
Mozda Del Pierro? :D
Ne, ne, on je previše kul za tako nešto.
To za nacionalnost sam mislio u smislu da je jedini, ali bukvalno jedini iole poznat igrač iz te zemlje. Igra sa još 10 balvana.
A u kurac sad. Znaci neki Norvezanin, Danac, Islandjanin...
Ili mozda Rafael Markez?
Ne. Promašio si hemisferu. :)
Ibrahimovic?
Eto?
Aha, hemisferu, znaci Cileanac, Paragvajac, Australijanac....Hmmmm
Lupuse, nije nosonja.
Nije ni Eto, ali odgovor je baš blizu. Najbliži do sad barem. :)
Hari Kjuel?
Didije Drogba?
Adebajor (mada je on rek'o da bi bio krimos, ali mozda krimos u kolicima)?
Ne, ne.
Pa ima još poznatih Australijanaca i Oboloslonovanđana.
Ali Džeriko je na dobrom putu. Mislim da ćete iz sledećeg pokušaja pogoditi. Samo on je ostao.
Martins?
Kanute?