Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa valjda u Pistonsima.
Grent Hil, jeste. Zena mu je Tamia.
Ajde gruvaj!
Nije Detroit...
Nije Detroit? Ko ce se sad setiti gde je igrao pre toga. Portland?
Jeste Portland :D
Ajde Dzeri dok smo mladi :D
Sorry, zadrzah se. Neka pita neko drugi, nisam siguran da cu jos dugo biti na poslu, ipak je petak :)
Koji bivši fudbaler se trenutno(recimo uspešno) bavi pokerom?
Hm, Ivan Adzic? :D
Evropski?
Da, jes' Evropljanin.
Erik Kantona?
Pa paz'te ovako, vrlo je moguće da se dosta njih okrenulo tome jer su puni para a dobra je zajebancija. Čuo sam za Vijerija, Materacija i još par njih da igraju.
Ali ovaj na koga mislim je prilično dobar, barem ono što sam ja gledao. Bio je, čini mi se 13. prošle godine na WSOPE Main Eventu od nekih 350 igrača, što je odličan rezultat s obzirom da taj igraju uglavnom pro gamori, jebem im mater.
Ravaneli?
Terajte.
Ajde malo pomoci
Nije, pitajte za neke pomoći.
pa eto je li Italijan?
Nije. Na vrhuncu karijere je bio pre 10-ak godina. Obeležio je jedno finale. Jedan član ovog našeg divnog sajta bi trebalo to da pogodi. :)
El iz Mančester junajteda? :)