Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Englezi nisu, ne bi oni nikad mogli tako pglu naziv da daju grupama. Ne verujem da su ni Italijani, Poljaci i Cesi nisu sigurno, mozda neka spanska navijacka grupa? :D u al sam se rasprdeo
Paaa. recimo da je špansko govorno područje. Dobro razmišljanje. :)
Inače, vrlo poznat klub.
Znaci Juzna Amerika, hm Bokini su los xeneizes sto mi ne zvuci kao pijanice sa terase... Mozda River?
Aha, jes River.
Bravo ja :D
Na listi najvecih svetskih derbija, koje mesto zauzima nas veciti derbi, a koji derbi zauzima prvo mesto?
Nas je po nekim listama deseti a po dejli mejlu cetvrti, Boka i river su prvi, ako se racuna po dejliju, skoro sam ja postavljala ovo pitanje za istambulski derbi.
Tako je, mislio sam po dejliju... Izvoli pucaj :D
Ej mrzi me, u prolazu sam :D nego sam znala pa rekoh da pucam :D
Prepustam nekome ko naidje :)
Aj 'vako:
Da nije Platini?
Geri Lineker. Nemojte te šabanske fore. :)
Da nije Hitler?
Jeste,Hitler je.Postavljaj gambi.
JES!
Na kom kontinentu je nastao američki fudbal?
Antarktik?
U Armeriku, npr.
Djonsile CEPAJ!
Djonsile,ko je pogodio tvoje pitanje,pusti ovog trolonju.
A ocete loma s' jajastim lopticama da s' igramo, a? :)))
Pa on je i pogodio...
EDIT: Tulumbara postavi pitanjce ako si medj' nama...