Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja imam veći kurac.
Mmm, da nije Mantova? :)
Edit: Ankona?
Ništa od navedenog. Ovi su pri dnu tabele završili prošlu sezonu.
Brate ja ne znam ni celu seriju a, a kamoli...
Ja se izvinjavam, sad vidim da ne igraju više u Seriji B, u stečaju su. .)
A el su neki petlići? :) :)
črč, guglao sam jer sam promašio a mrzelo me da pogađam pa rekoh da gvirnem dok vi ne pogodite :)
neam pojma, ali našao sam da aktuelni papa navija za bajern...
Hihi, pojebo ih Pape :)
Imaju i seniorski tim, mada mu je to verovatno bio omiljeni deo tima. :)) Stadion im se zove "Del Conero"
Ankona?
Jebi se ANKONA!
Jeste. Sad tek videh, šta se ljutiš. :)
"Pope Benedict XVI also encouraged the team after receiving a shirt with his name and the number 16 on from them at a general audience in St Peter's Square"
Pa čekaj, Frenki je pogodio. Samo nisam na vreme video njegov edit.
Ok, nisam ni ja, do sad...
Ajde Frenki, dok ima piva...
Veliki Gaeli zemlje Irske,
Ti ljudi što ih Bog ludim sazda,
Jer su svi ratovi njihovi veseli,
A sve pesme tužne.
Sta je bilo sa Blek Holom ?
ШКК?
Klod Makelele?
Probao malo ovako! naime postoji legenda da je njegova pijana majka ovo pevušila dok je on ganjao loptu ispred kuće. Ako guglate iskočiće odma', nemojte.