Спортски квиз

1. svaka cast teona, mada si mi malo sumnjiva...ti pitas

2. Mjok, ovo sam znala ;).... A mrzi me da pitam... jel ima neko drugi?

3. Aj ja cu opet... Kako se zvao cuveni ceski atleticar poznat kao "Ceska lokomotiva" (mnogo lako)?

4. Bravo Dub, postavljaj.

5. Na kojim OI je Jan Železni osvajao zlato?

6. seul, barsa, atlanta i sidnej...jel tako bese?

7. barselona, atalanta i sidnej, nije seul, šibaj dalje.

EDIT: u seulu je bio srebrni

8. Ajde kako se zvao prvi selektor Kraljevine SHS?

9. A da ti malo sjašiš sa te enciklopedije?

10. Eto, jel vidiš šta si uradio sa svojim pitanjem? Roknuo si kviz, sad mu treba reanimacija.

11. Jebote, otkud mi znamo sta je bilo pre 100 godina ?
    Dube postavljaj

12. Zašto je FK Partizan osvojio titule u sezonama 1985-86. i 1986-1987. tek nakon odluke Ustavnog suda?

13. Zato sto je sudija cigan ?

14. Ma nije Džankee, koliko ja znam, pa ovo sam postavio zato što si ti grobar, aj potrudi se malo.

15. I to, nego zato sto je zadnje kolo ponovljeno, i priznato je 3:0 za one sto su igrali protiv Partizana, i Zvezdi je otisla titula, naravno namesteno, i ovi su se zalili Uefi, i onda su vratili Titulu Partizanu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.