Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pe nešto tako. Svi su morali da igraju ponovo poslednje kolo sezone 85-86. a Partizan je odbio, izgubio službenim rezultatom 3:0 i Zvezda ih je prestigla i postala prvak. Kažnjeno je 12 klubova koji su bili umješani u namještanje sa oduzimanjem 6 bodova. FKP se žalio i to otišlo na Ustavni sud, ali se oteglo do kraja sezone 86-87. Te sezone je Vardar bio prvi, Partizanu je vraćena titula i poništena je kazna od minus 6 bodova i Partizan je prestigao Vardar i osvjio titulu i 86-87.
Goni dalje Džankee :)
Majke im ga nabijem ciganske :D
Džankee, jebeš ti malo, a?
Koliko je bodova imao Njukasl kada je usao u Premier Ligu, a koliko Vest Bromvic ?
E kurac sad...Fazon nesto 101,znam da su isli u picku materinu koliko su drali.. :D
Njukasl 101 tacno, a Bromvic ?
Aj nek bude 93
Ja kazem 97.
Devedez devet.
Dvajt blizu
Oću ja da budem blizu :(
92?
100 evra, ako oces
94?
Dvajt opet blizu
91!
90!