Prijava

Не може лакше. Где год да је играо имао је просек поена већи од 30. Европска, светска првенства, еврокупови, домаћа првенства. Можда и најбољи европски поентер икада. Једна наша генерација га је добро запамтила. Играо је готово цео живот у једном клубу, пред крај каријере је променио клуб и у последњој сезони каријере са 37 година био најбољи стрелац и асистент у Европи.

Није. Последња помоћ: његов клуб је Партизан победио 1988. на фајнал-фору у Гану у борби за треће место. Претходног лета је нашу репрезентацију и све остале упропастио на Европском првенству.

Па, јеботе!!!!! Најтеже ми да издвојим шта је човек урадио. 11 сезона узастопно најбољи стрелац грчке лиге, 8 пута први стрелац Европе. Рекорди, хиљаде рекорда!

Настави...

E, saću ja, samo malo...

Заборавио сам да напишем у претходном посту. Јесте Галис. Блек Хоул, имаш част...

Totalna blokada. Ae ovako, ko je najčuveniji sportista među našim sportskim komentatorima i čime se bavi(o)?

Mihajlovski,hokej na ledu.

Mogao si bar jednom namerno da pogrešiš :)

E moj Blek, smišljaš 15 minuta pitanje i onda postaviš zicer. :)

Postavio sam slicno pitanje,pre desetak dana,pa mi je bilo trulo da pogresim :)

Kako se zvala maskota Univerzijade u Zagrebu '87?

Aj' nek' neko drugi cepa, ja moram sad da pocepam štalu. :)

Кен ај? :) бардан :)

Ово сам јуче видео. :)

ФК Ференцварош је победио у финалу једног изумрлог такмичења један велики европски клуб. Који је то клуб и које такмичење? 1-0 је било.

Куп сајамских градова. Ливерпул или Јувентус?