Ne znam za Dražena, imao je Danilović 7/7, al to nije najbolje. Nije ni entoan voker, a nije ni 11.
Могуће да је Даниловић онда. Знам да сам баш скоро читао нешто о томе, али нисам ништа запамтио...
Рецимо, Глен Рајс, он је био опасан шутер?
Nije Rajs. Ovaj je bio ekscentričan poprilično.
Da nije onaj što je igrao za Detroit, Klif Robinson?
Noop. Ovaj je meščini počeo u Golden stejtu, tamo negde 94, 95. Igrao je i jedno nba finale čak s jednim drugim klubom.
Sprivel valjda dao 9 pre par godina
Je, Sprivel. I jeste 9. Al nije baš pre par godina, no nebitno, ubo si. :)
a rekord po broju skokova na jednoj tekmi? nba naravno
Имао је ове године Кевин Лав 30 комада, мада верујем да је било и више...
znatno više :)
ali i 30 skokova, jebogaja!
Vilt Čemberlen, 42?
on je, ali broj nije tačan.
Могао би да буде и Чембрлен, он је у своје време био ненормално доминантан, знам да у каријери има просек скоро 20 скокова мо мечу. Ако сам у праву, нек пита неко други, одох ја.
cepaj dalje tetka, da ne pogadjamo brojke.
55 komada na jednom meču. ja za 40 min ne mogu da preskočim vijaču 55 puta a gde tek da skačem za loptu...
Ne mogu postavljam, moram da idem, neko drugi će.
Koji odbojkaš je u mladosti imao težak prelom ruke, doktori su mu rekli da sportom može da se bavi samo na Plejstejšnu, ali on je ipak postao (mnogi kažu) najbolji na svetu?
Žibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Je l on? :)
Jesi ti neki kolega odbojkaš ili Predrag Milinković? Ako si ovo drugo, usraću te od batina kad te nađem! Ajde pitaj :)
Čuj neki. Dohvatao sam 335 sa 188 cm, nisam loš. :) Verovatno bih mogao da kucam preko Milinkovića, pre 4, 5 god. E, neam pitanje, samo sam hteo da ti sjebem ovo. :D
Ау, знам да је Дражен Петровић ту имао ваљда 7/7, тако нешто, али не знам да ли је најбољи.