Војска - слепо црево државе?

1. Gledaj Vucica utripovao da je Eisenhower haha Naoružao se kao da će svijet da osvaja a ne Kosovo. I sto je najsmjesnije kad bi Haradinaj sa glockom izasao ovako javno, ovaj bi poceo da cmizdri po tvu "vidite kako se taci i haradinaj naoruzavaju protiv srpskog naroda". Ajde idi u kurac mamu ti jebem pedersku

2. чувај свој намаз плиду

3. Ja mislim da bi po ugledu na Marince trebali da usavrsimo borbenu obuku kako bi mogli da vise pariramo drugim silama.Inace ja mislim da fps gejmer koji se nagledao svega i svacega je spremniji za pravo ratno stanje nego li obican covek.

4. Buducnost je u gejmerima,

5. komadant gejmerske flotile, potporucnik atomski mis

6. kera ti poljubim, zamisli objavimo siptarima rat (ili oni nama), s ovom komandom bi bilo kragujevac je srce srbije za brat bratu tri meseca

7. al bi zato vulin dobio cin vojvode

8. Siptari imaju manje gejmera nego mi, nemaju sanse

9. imamo male kite,ali zato lose jebemo.sazetak parade

10. Vjoska, kao deca igrali smo se kantera

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.