Па ја већ написала главну новост, кречим коначно! :) А да, победила сам у игрици КО последњи победник..хахахахаххаха и сад слушам једну песмицу слушај, ја је обожавам
http://www.youtube.com/watch?v=2vpeuyEvtog
Е а можда је офарбам у љубичасто-тегет...није то тако лоше с обзиром да ми је кревет тегет..хм размислићуу...а кажеш лепа та лимунтус комбинејшн па добро :)))
Па није лоше Малолетна није уопште лошеее, ја идем сад да купим сладолед вероватно, одједном ми се мнооого једее :)) Шта има код тебе? И да у коју боју да кречим? (Прочитај прошле посове) :)
Ma uklopice se i ovako, samo ti treba malo maste... :)
Meni su kreveti neke leve boje, tepih isto, ali na kraju se sve nekako uklopi i sad je savrseno!
Evo super, hladim se malo ovde...ja nemam sladoleda, štetaaaaa :(
Nemoj sivo, Mici...mož' i ljubičasto, al' da uklopiš s nekom toplijom bojom, ovako će mnogo hladno da bude.
Хаххахахахахах :))) Шта има ново?
Hmmm, nista posebno sto bih ovde mogla napisati. :)))
Kod you?
Па ја већ написала главну новост, кречим коначно! :) А да, победила сам у игрици КО последњи победник..хахахахаххаха и сад слушам једну песмицу слушај, ја је обожавам
http://www.youtube.com/watch?v=2vpeuyEvtog
Cestitam za pobedu, dugujes pivo! :)
U koju boju krecis?
Пола лимун жута пола светло сива :)
Пивце-http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/839560-31312.jpg
а биће и уживо ако се некада сретемо :)
E, hvala, bas ce mi legne na prazan stomak! :)
Moja soba je sivo-ljubicasta, sa ljubicastim zvezdicama na sivom zidu i obrnuto... :)
Јој лепооо, мени се свиђа идеја лимун-сиво...:))) мада ни то љубичасто не звучи лоше :)))
Divno je, cela soba mi je bajkovita sad, smiruje... A videla sam i tu tvoju kombinaciju, i ona je lepa. :)
Е а можда је офарбам у љубичасто-тегет...није то тако лоше с обзиром да ми је кревет тегет..хм размислићуу...а кажеш лепа та лимунтус комбинејшн па добро :)))
Ali meni je ljubicasto-siva najlepsa, ali ukusi su razliciti... :)
Па да, да, и мени се свиђа сива, али ипак гледам на ово практичније...када бих тако офарбала уклопило би ми се са намештајем...
Tu ste? Ja malo odlutala...Pa, kako ste devojke?
Па није лоше Малолетна није уопште лошеее, ја идем сад да купим сладолед вероватно, одједном ми се мнооого једее :)) Шта има код тебе? И да у коју боју да кречим? (Прочитај прошле посове) :)
Ma uklopice se i ovako, samo ti treba malo maste... :)
Meni su kreveti neke leve boje, tepih isto, ali na kraju se sve nekako uklopi i sad je savrseno!
Odlicno, sad idem da doruckujem! :) Ti Maloletna, kako je?
Evo super, hladim se malo ovde...ja nemam sladoleda, štetaaaaa :(
Nemoj sivo, Mici...mož' i ljubičasto, al' da uklopiš s nekom toplijom bojom, ovako će mnogo hladno da bude.
Ja bih da ovde malo trolujem, hoće li neko da mi se pridruži? (:
Оћу ја Пекки :)))
samo kratak trololololoololoooololololol...
ololloolololoolololololoololololololloolol...
Die speremen ekplodiren i das svaka čast!
Pozdrav svim Spermerima i učiteljici! :)
Поздрав за Хрњауа од учитељице такође поздраљам маму, тату, и све који ме познају :)))))