Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahah, barem nek' donese malo rostilja... :)
Хм малолетна, треба ми оно где на крају пише хотмејл
Пуфно, неће, све ће ДИЗЕДЕ :))
Нећу све д'изедем,нешто ћу донети и вама.полако,нисам још ни кренуо. :)
Aaaaaaaaa....posmatraš nas sve ovo vreme! :D
NeEemooooj dA si naiwaAan Da poOomislish daAa sam seEe zaljuUubilAaa, sa toOobooom saM saAaaMmMooo sloOOobooodnoo wreEEemeeEE ubiiiilaAAa.....:-))))))))))))))))))
Evo malo, da se ispovracate... :P Sveze sa pocetne str na fejsu! :D
Nije to dovoljno ziljavo...jesi pročitala ono moje pre, o tome kako novi ima više para?
Па,кажем ти,ја све видим. :)
Е Фуфно,шибни ми то на ПВТ,ја се бавим сакупљањем паметних статуса са фејса. :)
Ma meni je i ovo kuku lele! Nisam, 'ajde izbaci da se smejem. :)
Pa cek' da skupim koje kilo, pa da ti posaljem sve odjednom, ne valja kad seckas, a ovako ces imati celu ljubavnu pricu! :)
Ја се бавим скупљањем умотворина. :)
Пуфно да ли имаш ти МСН?
Е ја идем на фејс, мсм само да видим шта има, биће неких сочних новотарија за Доцу. :))
Pufno, daj pošalji i onaj moj s prethodne...lepši je!
Imam msn, fejs, Vuku, sve sto ti treba, mogu i da pozajmim... :)
Maloletna, cek da nadjem, pa cu posaljem, ako treba stvarno! :)
"rado te se setim ljubawi stara,ali owaj nowi ima wishe para....:Pp..,.;D♥" - ovo? Ahahahahah!!! Dobarrrr!!! :D
Još i kradu jedna od druge, ovo je treća stavila na status.
:D Ovim putem pozdravljam Cmila, koji mi je pozajmio link! Cmile javi se!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=apbG0qIFDRU
Па Пуфнице, ако си расположена ти ми дај МСН, мсм преко ПВТ-а...ако желиш...
Posalji ti tvoju adresu, lakse je, pre ces ti da se snadjes... :)
Шта? Провераваш јесу ли ти све овце на броју? Ту сам, ту сам. И даље звониш, пратим те.
Pa nisi ti ovca, ili jesi? o.O