Спе®мерска екипа 8

1. Pa necu, nije istoooo!! :( Kako da urimujem Vuk357, bas ne ide...

2. Пекки, немој да те Доктор види, он јој је муж! :)
    Пуфнице, Елек се зове Перица, ја га зовем Пеки, па ти римуј! :)

3. Peki i Mici, to su srca dva, ljubili se grlili sve do pola dva!! Heheh, moze! :))

4. Хахахахха може, али морам да пазим да се овај Пекки не неђе прозваним. ;))

5. e bre posvetio sam vam definiciju a vi ni sampanjac da otvorite :(

6. Svaka cast Laki! :) :otvara sampanjac:

7. Не може бре, ја хоћу сав шампањац! ;)))

8. Хахахахха може, али морам да пазим да се овај Пекки не неђе прозваним. ;))

Too late. xD

9. Sampanjac je mnogo, bre, prefinjeno pice za ovu nasu ekipu. Bolje da si nam doneo 'ladno vopi.

10. Пекки, шта ћемо сааад??? :)))

11. СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
    ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Може вопи? Ја частим за успешно изведен трол. :)

12. Докторееее, наравно да може :))))

13. Za takve prilike, daj neko burzujsko. Stela mi prva pada na pamet.

14. М акаква стела какви бакрачи, мени јелен молићу лепо!

15. Je l' to neko pomenuo pivo!?

16. Пекки, шта ћемо сааад??? :)))

Hm, ne znam... Imas li neku ideju? ;)))))

17. Hej, gde ste..........Peki, Jankoviću, pa gde ste mi vi? :))))))))))
    Hahahahahahhaha :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.