Е немој сад и ти, мсм почетак је сува порњава, али после ма јебем ти филм. Она беба бре оно није хумано. Ма погледај сутра па ћеш да видиш, ја нисам гадљива па ми се није повраћало, ал сам зао пар пута замало заплакала од муке.
Pa dobro, bar nam je neka uteka sto je nas. Kad vec ne mozemo da napravimo film da bude najbolji u nekom umetnickom pogledu, neka bude bar najgadniji. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ma šala, javio, aj ovako, da sam žensko rado bih te upoznao/la zbog nekih stvari koje si napisao :)
i ja sam odma' otrcala :)))
aaaaa, dobro, dobro... ja reko pišem k'o peder....:))
ma gde k'o peder, baš naprotiv, pišeš otvoreno, a to, pošto sam muško, respektujem, a da sam žensko skroz bi me zagolicalo :))
ahahaaaaaaa, nemoj tako, s'm zagilickao...
mora da sam te ja sve kupila sa moju otvorenos'
hvala, hvala...:) pročitao neke tvoje definicije sad, odlične su...
kuku, al' ste se slizali...
jok 'nergična, ja sam najgori licimur pa kod žena tražim sve ono čega bih se sam gadio da sam žensko :P
hvala javio, rispek'!
ljubomorna mala? opet jug govori iz tebe? :)
pu, bar da si kurva...nego licimur, o sudbino moja crna...
ma ja sam kurva licimurska :))
sad mi je malo lakse...
Добро вечееее :)))
Gde si zgađena :)))
Е немој ништа да ме питаш, јебем ти српски филм и све, иди бре!!!
Kak'i je film? :)
Е немој сад и ти, мсм почетак је сува порњава, али после ма јебем ти филм. Она беба бре оно није хумано. Ма погледај сутра па ћеш да видиш, ја нисам гадљива па ми се није повраћало, ал сам зао пар пута замало заплакала од муке.
Pa dobro, bar nam je neka uteka sto je nas. Kad vec ne mozemo da napravimo film da bude najbolji u nekom umetnickom pogledu, neka bude bar najgadniji. :)
Dobro veče svima!