Svejedno... Nije ni on tu, ni maloletna budala... Nema nikog, Mici... Samo nas dvoje. ;))
Пекки, упозоооравам тее... :)))) Само смо другари човече! :))))
Nema sa mnom drugarski, Mici, znam kakvu igru igraš... xD
Пекки, па није фер :РРР
Šta, provalio sam te? :D
Па мислим то понашање, само ми још фали да неки навалентни господин прочита твоје постове и да помисли, аха па могао бих ја ову Мици да нападнем кад може Пекки и ови могу и ја :РРР ;))))
Ah, ne mogu više. Sad se ženim sa staklenom.
Акоооооо.....:)))) :захваљује Богу: Честитам Пекки! :)))
Ništa, ništa. :)))
СППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММ!!!!
Dobro je, Mici, dobro je... xD
Хахахахахаххахахаха шта сам нашлаааа http://www.youtube.com/watch?v=HEK6xqdemhc&feature=related
Хаххахахахах Пекккккккккиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Miciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Базееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееенннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннн :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Samo da pitam, koji je smisao ove teme?
Хаахахаххаха СПЕРМ!!!! :)))))))))))))))))))))
Sperma?
Спе(р)м...па онако миксујеш сперму и спем :)))
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Svejedno... Nije ni on tu, ni maloletna budala... Nema nikog, Mici... Samo nas dvoje. ;))
Пекки, упозоооравам тее... :)))) Само смо другари човече! :))))
Nema sa mnom drugarski, Mici, znam kakvu igru igraš... xD
Пекки, па није фер :РРР
Šta, provalio sam te? :D
Па мислим то понашање, само ми још фали да неки навалентни господин прочита твоје постове и да помисли, аха па могао бих ја ову Мици да нападнем кад може Пекки и ови могу и ја :РРР ;))))
Ah, ne mogu više. Sad se ženim sa staklenom.
Акоооооо.....:)))) :захваљује Богу: Честитам Пекки! :)))
Ništa, ništa. :)))
СППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММ!!!!
Хахахахахаххахахаха шта сам нашлаааа
http://www.youtube.com/watch?v=HEK6xqdemhc&feature=related
Хаххахахахах Пекккккккккиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Miciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Базееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееенннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннн
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Samo da pitam, koji je smisao ove teme?
Хаахахаххаха СПЕРМ!!!! :)))))))))))))))))))))
Sperma?
Спе(р)м...па онако миксујеш сперму и спем :)))