Спе®мерска екипа 8

1. Jeste, ovi su se novi bukvari nekako izopačili i istanjili...imam ja dobre, podebele na tavanu.

2. Е тоо, па кад завалиш..:)
    Фин ти нови аватар. :)

3. Хахахахах, што свашта, па ја редовно то радим, јест да никад нисам пробала да почупам сунцокрет, ал остале цветиће, наравно :)
    Мени је вука сива, једино од сиве ме не боли глева, друге боје ме убију у појам.

4. Meni se ove boje na Vuki sviđaju....ljubičasta i ciklama i plava i zelena. Sivo je sumorno.....

5. Хахахаххаха јој Малолетна, ја кад сма дошла на Вуку, почела сам да мењам боје надајући се да ћу наћи неку од које нећу полудети и тако мењам, мењам, и већ почела да паничим, кад сам стигла да сиве која је последња, одахнула сам, и невероватно се обрадовала. Да нема сиве, можда не бих ни била данас на сајту, толико ми сметају дречаве боје.

6. Хахахахаххаа свака част, али ја само носим (понекад) накит или мајице дречавих боја и мажем нокте (увек) у неку дречаву боју...или боје :)
    Углавном за остало их баш не волим, и верујем да бих добила вртоглавицу када бих видела те твоје радове. :))))

7. Ххахахаха е а можда си стварно имаш потенцијала, поразмисли о томе. :))
    Па пази ја обожавам да се шминкам, мацкам, мажем нокте итд. тренутно сам у фази бордо лак или дречаво црвени лак, значи апсолутно стално нокти су намазани у једну од ове две боје (чешће бордо). Вежбај, мацај се док не испустиш душу, да видиш како ћеш профи да будеш за коју недељу, ихх...:)

8. Možda, ali prvo bih morala da prestanem da grizem nokte :D

9. Dobarrrrr dan! :)

10. Малолетна неееее, није ваљда да грицкаш нокте...:(((
    Ћао Пуфницеее...:))

11. Aj, Pufno, gde si!
    Da, da, ja sam glavni upropašćivač noktiju...
    Dobro, i vrtim kosu, ali to nije tako fatalno, rekto se desi da je upetljam u čvor.

12. Kakvi su ovo novi avatari, ne mogu da vas prepoznam! :)

13. Malo promene, Pufno...došlo vreme mojih dražesnih suncokreta, pa sam menjala maslačak.

14. Малолетна, ок је то за косу, ал прекидај да грицкаш нокте бре :( ем је нехигијенски, ем није баш лепо кад видиш, одаје се утисак да си јако живчана...Јеси ли пробала да престанеш?

15. Joj, grickanje noktiju, nemoj toooo!!

16. Ne grizem ih kad ih lepo pustim i nalakiram(tj. to mi neko drugi uradi, jer ja ne umem, a, krasno), onda mi žao.
    Ne mogu da odolim, grizem ih otkad znam za sebe...doduše, sada mnogo manje nego inače.

17. Е па добро, онда терај кеву или већ некога ко зна да лакира добро нокте да ти лакира стално, да би сасвим престала са грицкањем. :)

18. Хахахха ништа посебно, ја се спремам, идем у провод вечерас. :)))

19. Koliko ja znam, ja neću nigde.
    Osim što sam se udala za Docu, ima još dešavanja, al' ne bih da kucam jer jedna moja drugarica zna moj nick i nekad svrati da vidi šta radim. O budale. Tako da ne smem previše da pričam.

20. Hahaha, meni svi znaju nik, ali bas ih briga! :D
    Joj i ja bih negde, ali ne znam gde da izadjem.
    E, a odakle ste vas dve?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.