Спе®мерска екипа 8

1. Јок, Вампире, има нас још.
    Боље не ићи на море, него по седми пут заредом у Монтенегро.

2. Ja bih na Staru Planinu. Tamo ima divljih konja.

Ja nikada nisam posetio Montenegro, i ne planiram. Sibam samo u Grcku. Bio sam i jednom u Bugarskoj dok nisu usli u EU, bili su mnogo jeftini.

3. Јој бре људи, испаде да сма размажена, не смем ни да кажем где све идем да вам не правим зазубице.
    Вампирко, волиш коње?

4. Ja bih na Kubu, tamo ima zivota, koktela, kubanaca, dokolice, sve sto mi treba! :(
    Pa pravi zurku na bazencicu, Mici! :D

5. Najelegantnije zivotinje. A ti na Staroj Planini su podviljali u poslednjih 50 godina. Ljudi odlazili u gradove, i njih pustili u divljinu po sistemu 'sta im bog da'. I uspeli su da prezive, i sad ih ima celo krdo. Voleo bih to da vidim.

Kubanci voze mnogo kul automobile.

6. Аха, па да ми направе крш. Нема шансе! :) Овако одем на базене, сретнем буљук људи које познајем, и немам фрке. :)

7. Divaaaan auto, cim odem na Kubu i otvorim kafic kupicu jednog ovakvog!
    Pa dobro Mici, moze i tako, ali meni je gradski bazen i dalje bljak, ne znam sto... :P

8. To bre! Ih, da mi je takav jedan. :)

9. Их Пуфно, па убијаш ме овим дивним сликама...хоћем. :)
    Иначе, леп аватар. :)

10. Kuba, sve to je Kuba! :) Hvala za avatar... :)
    Nista, pakujemo kofere i svi pravac na aviJon, pa na plazu! :)

11. Mozemo i da svercujemo cigare, da se oparimo malo.

12. А не, ја већ дилујем козметику доста од мене. :Р

13. Ma sta ce ti pare, plaza, kubanke (za mene kubanci :), leskaris, ides na salsa vece, pusis cohibu, malo na pecanje, pare nisu potrebne u velikim kolicinama... :)

14. Od viska glava ne boli. Znas sta je najcrnje, sto bi mi svi 'teli na Kubu, a Kubanci samo gledaju kako da pobegnu odatle. :)

15. Pa nemoj biti pohlepan! :P Rado bih se menjala sa nekim od njih, ne bi mi predstavljalo problem! :)
    Mici, dilujes kozmetiku, pa sto ne kazes, bre! :D

16. Хахаххаха Пуфнице само кажи шта ти треба, шаљем на кућну адресу. ;)))

17. Kad bi neko cuo da 'oce da napreve prebeg u Srbiju, ne bi ih stavili u zatvor nego u ludnicu. :)

18. Hahah, pa je l' ima neki katalog, da pogledam? :D
    Pa ne znam, mozda je njima dosadio zivot tamo, hoce promene! :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.