Спе®мерска екипа 8

1. Јурим и ја девојке,ал то ми није у првом плану. :)

2. То не бих. Јесам ја мувао више истовремено,ал никако док сам био у вези.
    Ма,само смешак. :)))

3. Da te pitam ja, kako to funkcioniše: više istovremeno, pa onda kod koje uspe?

4. Малолетна, да ли је ово што сам сада прочитала имало везе са тобом? Мсм да ли се десило нешто због чега је твоја агресивна страна дошла до изражаја?

5. maloletna budala :)
    Тако сам раније радио. Сад и не.
    Мици
    Ма,дошла јој фаза.

6. Малолетна, опуштено, боље да их лајкује виртуелно него стварно.

Лаки, аман!

7. Nadam se...Ma kako god. I taj fb mi ide na živce :D Ajmo, ima neko neku temu da razglabam o tome?

8. Јао сад сма се сетила. Поздравио вас Елек све. :)

9. Поздрави колегу. :)

10. E da, Doco, šta ti znaš o mojim fazama, bre? :D

11. Ја све видим,не морам ни да знам. :)

12. Малолетна, па зна Доца све, ипак је докторирао на тему Малолетна, промене понашања и последице. :Р

13. Auuuu......pa vidi ti to! :D Svevideći! :D

14. Ххахахахаха пази човек је докторирао на теби (ауу како перверзно звучи)! Значи нема боље теме од тебе! :))

15. Onda moram i to da čujem, Doktorovo mišljenje! (da, Mici, zvuči perverzno -.- hahahahaha)

16. Хахахахаххахаха таки сам ти ја! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.