Па,на мом смеру,ја једини мушки. :)
Opa, pa baš lepa okolnost za tebe, hahaha :D
Па,било је још пар мушких,ал они нису уопште прошли пријемни. :)
Šta se vadiš sad, skrećeš temu :D Pa valjda momcima slabije ide francuski, a ti si izuzetak :D
Е ја само да вам се јавим, морала сам да се шминкам :))) Идем сад у провод, и такооо....поздрављам вас...:*
Ех,ја сам одувек био изузетак у нечему. :)
Pozdravljam te, Mici, i šaljem ti taj smajli s poljupcem koji me nervira :D Doktore, pričaj mi o tome...
Само треба знати како истрајати у својој аутентичности.
Супер,само настави тако. А,морам и ја да серендам понекад. :)
Neka, neka, slobodno. Tako ja sad kod kuće dok me ne ućutkaju :D Da više radim, manje bih filozofirala, to mi kažu. :D
Ех,требало би да је овако:да се мање трчи за новцем,више би се нислило на живот.
Ја сам одувек хтео неки језик. Француски ми је био најлогичнији избор после гимназије. А још и нећу морати да седим у канцеларији кад завршим француски,него могу да будем судски тумач и да радим код куће.
Шпански има лакшу граматику од енглеског. Кад бих сад кренуо да га учим,научио бих га за цирка два месеца.
Није толико тешка ако знаш како да је учиш. Рецимо,ја сам себи направио табеле и научио све за две недеље.
A, Doco, gde me nađe sad sa učenjem :D Naučila sam se ja dovoljno za ovih 8 godina, hahahaha :D
Видећеш кад дођеш до краја средње,како ћеш да повезујеш ствари. :)
MA krasota, već se radujem :D
И треба да се радујеш. У ствари,ти већ сад можеш да се радујеш,пошто си доказано паметнија од много људи овде. :)
Hvala, Doco, ti to ozbiljno? Hvala, hvala... :D
Да,ја то озбиљно...
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Па,на мом смеру,ја једини мушки. :)
Opa, pa baš lepa okolnost za tebe, hahaha :D
Па,било је још пар мушких,ал они нису уопште прошли пријемни. :)
Šta se vadiš sad, skrećeš temu :D
Pa valjda momcima slabije ide francuski, a ti si izuzetak :D
Е ја само да вам се јавим, морала сам да се шминкам :)))
Идем сад у провод, и такооо....поздрављам вас...:*
Ех,ја сам одувек био изузетак у нечему. :)
Pozdravljam te, Mici, i šaljem ti taj smajli s poljupcem koji me nervira :D
Doktore, pričaj mi o tome...
Само треба знати како истрајати у својој аутентичности.
Супер,само настави тако.
А,морам и ја да серендам понекад. :)
Neka, neka, slobodno. Tako ja sad kod kuće dok me ne ućutkaju :D Da više radim, manje bih filozofirala, to mi kažu. :D
Ех,требало би да је овако:да се мање трчи за новцем,више би се нислило на живот.
Ја сам одувек хтео неки језик. Француски ми је био најлогичнији избор после гимназије. А још и нећу морати да седим у канцеларији кад завршим француски,него могу да будем судски тумач и да радим код куће.
Шпански има лакшу граматику од енглеског. Кад бих сад кренуо да га учим,научио бих га за цирка два месеца.
Није толико тешка ако знаш како да је учиш. Рецимо,ја сам себи направио табеле и научио све за две недеље.
A, Doco, gde me nađe sad sa učenjem :D Naučila sam se ja dovoljno za ovih 8 godina, hahahaha :D
Видећеш кад дођеш до краја средње,како ћеш да повезујеш ствари. :)
MA krasota, već se radujem :D
И треба да се радујеш. У ствари,ти већ сад можеш да се радујеш,пошто си доказано паметнија од много људи овде. :)
Hvala, Doco, ti to ozbiljno? Hvala, hvala... :D
Да,ја то озбиљно...