Prijava

хаахахаа ово закључавате а костићева сова јаја не закључавате? цц

Имам осећај да овде нешто недостаје .....

Да није можда... ?

http://vukajlija.com/forum/teme/42094-zrelost#post_1934847
Ovaj deo

По неком мојем данашњем гледању ђевојке брже зријевају у правцу примања курца, а што се можданих ћелија тиче, ту се слабо напредује.

Е да ли је могуће да сте побрисали оне коментаре испод мог поста где сам оставио јогуртарин коментар који је рејално КОБЕДИЈО. Колико нисте јебено нормални

Неко је јебено побрисао спам са теме која јебено није предвиђена за расправљање о јогуртовом бану. Јебено.

http://vukajlija.com/cajtgajst-revolucionar/273788#comment_833712 zbog dela

Vidim da si registrovan u junu 2009 tako da mogu da zakljucim da imas najmanje godinu i po dana pa nisam siguran zasto ti to uopste objasnjavam.

Takođe su mi omiljena dva posta na forumu koja nažalost ne mogu da linkujem jer su obrisana. Oba su Kostićevo delo. U prvom je na temi ''desilo se na vukajliji'' promenio nik u kaizen i stavio njegov avatar i napisao ''razmodovan kostić'' a drugi je sa ove teme gde pokazuje svoju moć rečenicom: ''let me show you a magic, pfff you are gone'' ili tako nešto sekund pre nego da liku šibne ban zbod spema.
Ujedno i pitanje: Kako je spem kad se na temi koja je predviđena za omiljene komentare razvije rasprava o komentaru koji je Fejzbukmanijak linkovao kao omiljeni?
http://vukajlija.com/forum/teme/26170-spem

2. oftopikovanje na forumskim temama. dakle, ukoliko se vodi razgovor o mačićima, spem je ukoliko ti dođeš i kreneš da pričaš o lego kockama.

Dakle:

kad se na temi koja je predviđena za omiljene komentare razvije rasprava o komentaru koji je Fejzbukmanijak linkovao kao omiljeni?

na temi koja je predviđena za omiljene komentare

Jasnije?

Ne slažem se u potpunosti, jer gde bi mogla da se vodi rasprava o tom komentaru (koji je po meni jadan), a to je jedan od omiljenih komentara mnogih autora ovde dok je kod drugih jedan od omraženijih.
U svakom slučaju, jako cenim tvoje mišljenje i verujem da bolje znaš od mene (ipak si moderator :))
Izvinjavam se na spemu.

Nije problem, raspravu je trebalo preneti na raznorazna pitanja ili neku sličnu temu. Do banova je došlo samo zbog upornog insistiranja na nastavljanju rasprave.

ето ја добих бан, а нисам након опомене настављао расправу, него сам линковао костићев коментар изнад који ми се веома допао, а он је то схватио иронично и шибнуо ми два дана. на основу чега? што сам рекао да ми се његов коментар допада и ставио га за омиљене? значи ли то да онда он може да одређује чему ћу се смејати и шта ћу постовати овде на теми, па ако му се не допада да ме банује? мени је тако изгледало.
но, ево, један скорији, да ме свемоћни костић не банује за спем форума:
http://vukajlija.com/ozbiljnost-mu-iz-nosa-curi/569593#comment_2045254
костићу, је ли ово по вољи, смем да постујем?

Mlata koliko mi se čini. :)