Омиљени коментари и постови

  1. nadala sam se da je dzimi grdan jer svakog ponizava

  2. Ахаха, где је ово? :)

  3. S Fejsbuka, reko da okačim jer te naziva ovdašnjim imenom. :)

  4. verovatno zato sto sam navaren,al mnogo mi ovo smesno

    Aleksa^^ pre 6 minuta

    Ђубрад нашли се Богу ругат .!.

    hahahahaha

  5. Већина коментара (и коментатора) са тог постера су за трансфер блама, опуштено. И једни и други. К'о они ликови што по милион пута гледају Титаник. И сваки пут заплачу.

  6. К'о они ликови што по милион пута гледају Титаник. И сваки пут заплачу.

    NEKI OD NAS SAMO VOLE DA SE ISPRAZNE!!!
    http://media.tumblr.com/tumblr_lim6rndBfb1qdgag7.gif

  7. NEKI OD NAS SAMO VOLE DA SE ISPRAZNE!!!

    Тај рад. Плачемисе сваки пут кад дебела буржујка крене да дува у ону пиштаљку. Уместо да се смрзне и потоне заједно са жабаром.
    Добро, макар се нису размножили.

  8. http://vukajlija.com/zabava/posteri/388422-danas-nam-je#comment_1821669

    Kvalitet.

    Ја мислим да је ово један јако добар постер, а ево у ком смислу:

    У православној традицији људи не славе рођендане, јер не желе да славе себе већ оне који су бољи од њих, па зато славе свеце. Рођендани су дошли из западне културе, као на пример и ноћ вештица и дан заљубљених, а многи су заборавили (или нису никад знали) које то славе славе Срби 31. октобра и 14. фебруара. Као и потрошачка идеологија ово се невероватном брзином шири и људи заборављају праву суштину религије (прочитајте приповетку Симон чудотворац од Данила Киша). Такође, многи се сете Бога у ова два дана и још некад у току године када је неки овакав већи празник, а основне идеје хришћанства и не познају, (поменуо бих оног што псује и честита празник истовремено) (прочитајте приповетку Сан смешног човека од Достојевског).

    Дакле, овај постер бих схватио као критику данашњег друштва које заборавља прави смисао и живи у лагодном свету потрошачког друштва који нас одвраћа од размишљања и тражења Бога у нама самима.

  9. Мислим да је Флојд превише оптимистичан :)

    Поприлично сам сигуран да је аутор (постера) само "био инспирисан" реченицом из колумне у Данасу од пре пар дана (а чини ми се да сам то чуо и раније).

  10. Zajebah sebe više no što sam njega htio. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.