Ко последњи победник 53

1. An gard,Mici! :)))

2. Mici, jos uvek ne mogu da se oporavim od tvojih slika. Zaboravih da ti kazem, dobro ti stoji onaj sladak bebi dol. ;)

3. Kad bi se gađali svemirskim brodovima...

4. O,kako mi je falio taj humor... :)))))

5. Pun sam viceva k'o lopta špiceva...

6. Aaaa,ne!Nemoj da mi kvariš lepu sliku :)

7. Nisam dugo igrao ovu igru, pa sam ispao iz fazona.

8. Jaoo,more,Tigre-ti me podučio ovoj igri,a sad "nisi u fazonu".
    Ajd',nemoj tako :)))

9. Možda sam u minus fazi, ko će ga znati...
    Skupilo mi se svašta. Ipak, to nije razlog da drugima kvarim raspoloženje, posebno ne damama na odmoru :-)))))
    Je l' se ide na neko od jezera?

10. Prvo,nikad mi ne kvariš raspoloženje-da se razumemo jedared za svagda,ok?
    Drugo-ima više turiSATA,nego domaćih,pa igla ne može da padne na plažu.
    Ali,naravno da sam bila,malo nabacila farbu,međutim-vidiš kako se vreme pokvarilo..
    Bude bolje-mora,nema druge :)))

11. Ja se sad još pored sveg ovog posla, i igranja na Vuki, javljam i na telefon :-)))))

12. Pa šta to radiš,Tigre-što si tako razmazio šefove da toliko radiš???
    Sad kad im se pojavim,pa ih utepam-grrrrr!!!

13. Vreme je odmora, a trenutno nema ni poslovodstva, pa su se drugari razmileli kud koji...

14. More,meni se čini da si ti mnogo raspilavio to poslovoĐstvo,čim mesecima i mesecima nemaš vremena ni da "udahneš vazduh" ...c,c,c,c,c!
    'Će mi te satru,bagra! :)))

15. Bio sam vredniji ranije. Za sada neću da ih menjam.
    Pozdrav, možda navratim opet malo kasnije!

16. Pozdrav,Tigre-čuvaj se,uspori malo :)))

17. E,tako,taj rad :)))

18. Juuu kako sporo ide ova tema, taman da budem poslednja kad dođem s mora. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.