Каке везе има вера с националношћу објаснидер ти мени, кад је барски бискуп био "примас Србије" још од пре Немањића? А уосталом, он је хтео да нас пребачи зафаљујући што нас је патријарх на Царски Град искучио целу нашу цркву из православне заједнице, и то из политикантских разлога. А он је папи уосталом понудио само признање католичке цркве за унам санктам, што је после сам повукао.
А у Законику се помиње ћерање католика посвуд из царства му.
оставио стару Србију, узео да управља грчким земљама
Оставио је сину да управља српским земљама, јер се земље српске нису буниле против цара, већ земље грчке, да не кажем ромејске. Уосталом, еда ли су српске земље рушиле царство му после смрти његове?
потписивао се по грчки, причао грчки, давао грчке титуле
Сва документа су била на српском језику, евентуално су постојали преводи на грчки. Потписивао се и на српском и на грчком језику, зависно на ком је језику документ. Да је причао грчки, причао је са грчким грађанима и византијском властелом. Давао је грчке титуле јер Срби у то доба нису имали своје еквиваленте царским титулама.
Мегалос севастократорос Деусанос, цаесар Трибали, итд, итд. Ионако није ни до колена Ери.
"Севастократорос" не постоји. Постоји "севастократор", без -ос, и на грчком и на српском. Даље, севастократор не означава цара, већ царевог рођака, што Душан не бијаше. Душан је био аутократор (илити афтократор, како данас Јелини казују), тј. самодржац, док се помиње и као император. Никад као цаесар, јер је то титула кесара/ћесара, која је и испод деспотске, а камоли царске.
Како мрзим себе кад ми се деси да кренем да читам овакве теме иако унапред знам да ћу налетети на петнаестогодишње ликове (и оне који немају то оправдање) који млате к'о муда по самару и који су (из неког мени неразумљивог разлога) убеђени да и академија може да им се сагне.
Је ли тражио да му се на сарани пева Тамо далеко? Јесте, ал Србин није, срамота ме је таквих који се ките туђим перјем, то ради она Самрџићка и Тадић само, лицемери.
Мурињо, састави списак, па да обавестимо људе.
Govna smo mi neviđena. Takvu jednu veličinu smo prepustili Amerima, ali džabe.
http://www.hotelagent.rs/files/hotelimages/Deda%20Djordje.jpg
Каке везе има вера с националношћу објаснидер ти мени, кад је барски бискуп био "примас Србије" још од пре Немањића? А уосталом, он је хтео да нас пребачи зафаљујући што нас је патријарх на Царски Град искучио целу нашу цркву из православне заједнице, и то из политикантских разлога. А он је папи уосталом понудио само признање католичке цркве за унам санктам, што је после сам повукао.
А у Законику се помиње ћерање католика посвуд из царства му.
Оставио је сину да управља српским земљама, јер се земље српске нису буниле против цара, већ земље грчке, да не кажем ромејске. Уосталом, еда ли су српске земље рушиле царство му после смрти његове?
Сва документа су била на српском језику, евентуално су постојали преводи на грчки. Потписивао се и на српском и на грчком језику, зависно на ком је језику документ. Да је причао грчки, причао је са грчким грађанима и византијском властелом. Давао је грчке титуле јер Срби у то доба нису имали своје еквиваленте царским титулама.
"Севастократорос" не постоји. Постоји "севастократор", без -ос, и на грчком и на српском. Даље, севастократор не означава цара, већ царевог рођака, што Душан не бијаше. Душан је био аутократор (илити афтократор, како данас Јелини казују), тј. самодржац, док се помиње и као император. Никад као цаесар, јер је то титула кесара/ћесара, која је и испод деспотске, а камоли царске.
Турака не би ни било да смо их пушовали као новонастала папина чеда заједно у Кристу с осталом Јевропом, а реформација би дошла преко Албаније лолол
ГеСрбе, није Радосав, него Радослав.
http://www.hotelagent.rs/files/hotelimages/Deda%20Djordje.jpg
Јесте, краљ је Ђорђе Михаиловић.
Имали бисмо статуу Шкендербеја на сред Београда лолол Добро, ипак је гјуха Шћип гјуха шум букур.
Царе, било како било, Душан за мене није ни близу највећем Србину. Изнад просека Грк, да, али највећи Србин? Мени, тешко. Грешка у писанију, Радослав.
ДЕРЕТИЋУ ПАТРИЈОТО
http://fhos.yolasite.com/resources/dr%20deretic%20III..jpg
Херој српског устанка.
http://www.youtube.com/watch?v=CYZqk_Hdk7U&feature=related
Sveti Sava, Nikola Tesla, Milutin Milankovic, Ivo Andric, Emir Kusturica, Vuk Karadzic...
Vlade Divac, 2,15m
Како мрзим себе кад ми се деси да кренем да читам овакве теме иако унапред знам да ћу налетети на петнаестогодишње ликове (и оне који немају то оправдање) који млате к'о муда по самару и који су (из неког мени неразумљивог разлога) убеђени да и академија може да им се сагне.
Мурињо, састави списак, па да обавестимо људе.
Јесам ли ја то упао на аустријски сајт?
Boban marjanović, 2,21.
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2009/08/14/46956/3401-Fonet-1.jpg
МИЛЕ СРБИН!
1. Стефан Немања
2. Свети Сава
3. Вук Караџић
4. Петар Први Карађорђевић
5. Зоран Ђинђић
Други и трећи у виду културе и образовања итд а остала тројца као спаситељи српске државе.
И да, Тесла није на листи јер је ванземаљац, 100%.
MILORAD DODIK
MILE SRBINE
Ovom govnetu mafijaškom bi se ispišo po kostima. Šta je on to uradio za spasenje srpske države da mi je znati? Lopina najobičniji. Pu!
MILE SRBINE
PRESJEDNIK NAS!
Новак Ђоковић :)
Ilija Bozoljac
2. Завида
3. Стефан Твртко Први Котроманић
4. Шћепан Вукчић Косача
5. Деспот Стефан Лазаревић
6. Војвода Момчило
007. Војвода Грдан Никшић
8. Бајо Пивљанин
9. Paulus Eugen Sturm
10. Ђенерал Дража Михаиловић
1. Блаженопочивши патријарх српски господин Павле
После смрти овог ЈЕДИНОГ скромног и премудрог србина нашег доба Србији се не пише добро. Требало би да нам је част да смо живели у времену његовом.