Prijava

u ovoj temi kao sto i naslov kaze pisite jednu stranicu vaseg dnevnika...vecina je nekad pisala dnevnik a neki to radi i sad,pa bi bilo lepo da jedan deo podelite sa nama...za one koji ne vode dnevnik mogu na brzaka da napisu ono sto bi u svom dnevniku...bice zanimljivo,nadam se:)

zanimljivo vule, ali mislim da je to ipak malo suvise privatno. ipak, u dnevnik se pisu zaista intimne stvari, koje niko ne bi trebao citati.
ja ne pisem dnevnik. :-)

'Oću kurac, pa da mi neko ekranizuje moj životopis, a ja od toga maloprije pomenuti kurac da dobijem!

немојте да смарате тему бре, то што ви и ја нећемо, не значи да има некога ко хоће :) буахахахахха

Molim vas, da mi oprostite na ovom mom nehumanom ponašanju. Ubuduće ću da se trudim da nigdje ne iznosim svoje mišljenje u cilju da ne bih slučajno nekoga povrijedila.

Ah....

jel ti to iz dnevnika?

Žrko sam željela da se iskupim zbog svog zlog ponašanja ali su me zle sile spriječile. Moj mozak je bio na ispaši.

ja ti opraštam, nadam se da će i ostali. ako ne, onda si ga najebala.

ma ok je...ne mislim stranicu tipa prvi put sam se jebo i tako to...nesto opusteno,neko vase razmisljanje o necemu,neka nepravda koja vas je zabolela,lepo ste se proveli za novu godinu,rodjendan...i tako to

Sto ste takvi?
Jedna stranica nece da skodi!
Necete jednom stranicom otkriti ceo vas zivot.
Evo ja prva:
"I dalje mislim na Stefana,ali u manjoj meri!On nije kao Filip metalac,Ilija,Steva,Djole,Fica,Deki(msn muz),Slavko i onaj plavi iz starije grupe u SKC-u(kako je on sladak)
Nije im ni do kolena!
Ni po cemu nije poseban!
Stefan ne crta,niti se bavi muzikom!
Knjizevnost?!Cisto sumnjam da on nesto cita!
Jedina knjiga koju je on procitao jeste prirucnik za upravljanje trimerom za brijanje i oblikovanje one njegove jarece bradice!
E,to je neka vrsta umetnosti!Steta sto je sad obrijao bradicu sigurno se umorio od umetnosti,poziljavio se jos vise!
A,ne brate njemu nista nije vazno sem toga!
Ima podocnajke-boli ga uvo!
Ima bubuljice-boli ga uvo!
Masna mu je kosa-boli ga uvo!
Nije oprao zube-boli ga uvo!
Ali da mu bradica bude nesredjena to ne dolazi u obzir!
Sad vise nije jareca,sad pusta neki uredno podsisan travnjak na donjoj vilici(mora covek da napravi mesto gde ce da pusti mozak na ispasu).
Umetnost nema sta!"

To je to!
Vise nisam zaljubljena u tog ziljavca,ta stranica je od ranije!

bravo echi,bravo...ugledajte se na nju

Evo i ja da obogatim internet mojim privatnim životom.
"Prije nekoliko dana na jednoj žurki (nije greška, zapravo jeste, ali ja samo pišem kako govorim) sam uzeo broj jednoj đevojci. Dopisivali smo se svaki dan, i dogovorimo se da se danas vidimo. Dođem na dogovoreno mjesto, pokupim je, odvezem nas neđe đe ne saobraća puno naroda, počnemo da se ljubimo, polako spuštim ruku da je dofatim dolje, kad ono kurac! I to pravi! I to veliki, nabrekli! Rekoh sam u sebe:"Bože mili, uda velikoga!"!"
Eto, to je bio moj bliski susret s kitom (ne Ričardsom).

Ja jednom išla u prodanicu i spopo me iza ćoška stari vuk perverznjak. A kako sam bila mlada i neukusna i nisam znala šta oće od mene i čemu sve to služi samo sam stajala i čekala. I čekala ja i čekala i čekala i načekala se ja, a vuk i dalje stoji. Kad sam došla kući maštala sam o njemu i dan i noć, kako je samo divan i krasan, a istovremno tako gadan. I maštala sam ja tako i maštala i još pomišljala da se počnem ljubovati sa njim, ali onda sam ga vidjela kako stoji i gleda onu kozu preko puta mene iz ciglaste kuće i odma se pokaja što mu srce htjede dati. Sad volem konja iz komšijine štale.

18.12.2008

Dosao sam kuci skinuo smrdljice carape i legao a upisem nesto u svoj dnevnik,
neznam kako da pocnem al evo...
Poceo sam da varam svoju curu sa kojom idem vec 2 godine, varam je sa jednom glupacom iz Celja koja misli da mi se svidja a sa njom sam samo radi sexa,
Od kad smo isprobali zadnje sjediste u mom pasatu od tada mi stalno pise i zove me, ja joj sve lazem kako je volim i da je ona jedina za mene, to radim samo da bi doso u kontakt sa njenom frendicom koja ima velike sise, kad i nju oborim onda cu obadvije da posaljem u tri lijepe...
Samo ako ovo sto se desava sazna moja stalna cura ima ona mene da posalje u tri lijepe, nadam e da se to nece desiti, jer ovo mi je prvi put da sam je prevario u ovom tjednu...inace je nevaram al tada sam malo vise popio a ona iz Celja ima takve sise da me pali na 100 metara--
poz do sledeceg puta...

Ja nemam dnevnik. So screw you all, LAWL XD

Zašto jednostavno ođe ne bi ostavili vaše Myspace i Facebook adrese, pa neka narod čita vaše blogove, statuse i ostala ispovjedilačka govna i dnevnike. A?

vule garant si imao pismeni iza srpskog pa ti je trebalo za temu x)))
priznaj!!!!!!!! :D