Спе®мерска екипа 9

1. Ooo, pa dobro jutro! :)

2. Kako ste, ljudi, kako lepo jutro :D

3. Odlicno, odlicno, i ti si vidim divno, samo neke kezice izbacujes! :)

4. Pa kako, Pufno, ja ove kezove redovno stavljam. :D
    A ne ko neki namćori, ni jedan jedini smajli da stave...tužno, tužno...

5. Vidim da nas je Laki zajebao sve sto smo cekali Godoa do jutra, i odneo pobedu.

6. Pa nesto mi danas izgledaju posebno nakezeno! :)
    Stavljaj, stavljaj, lepo ti stoje, a i nije lepo biti namcor... :)

7. Da, dzabe smo cekali tog Godoa...

8. Ćao, Upire.........
    Ja baš volem zubate smajlije, te obične što se samo smeše ne toliko. :D

9. Ne znam, navikla sam na ove smeskajuce, imaju dosta raznih znacenja! A ovi tvoji se samo keze! :D

10. Pa to, veselo, veselo, šalju poruku: kliberite se, ljudi! :D

11. Imam osecaj da si pila neku drogu danas, mnogo se bre nesto kezis! BWE!! :D

12. СПЕРМАШИ! Будите добри, спермујте до максимума и немој да се десило да је тема замрла има све да вас пококам! :))))
    Позззз...

13. De da pustimo da tema zamre... Zar stvarno sumnjas u nas?

14. Вампи у тебе се уздам! :))))
    Да, не затварај кафаницу ПВТ, можда банем ненајављена једно вече ;))))

15. ZdravPO svim SPERMASIMA! SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMmm

16. Zdravo, Hrnjau, kako je, nie te dugo bilo. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.