Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Занимљиво ових дана,а? :)
Е да,прошлу суботу и недељу сам имао друштво на гајби.
Ма не питај! Али морам да ти кажем да је мени било боље...:))))) колико провала, колико виђених ствари, пијанке...јооојјјјјјјјј бре,а кад помислим да ми се није ишло!
http://www.youtube.com/watch?v=zAMjT8tyOqY
Мени се увек иде што даље од мог села. Да немам нет,вероватно бих дрпио трактор,фалсификовао пасош и побегао преко границе. :)
Пуфнице,проговори црна женооооо!!! :)))
Oooo, Mici, pa jesi ziva? :))
Хаххахаха Доцооо, како би завршио у бувари..аууу....:)))
Пуфнице,јесам, жива,живахна и весела..:)))) Ти?
Moglo bi se reci i previse ziva, srecna i tako to... :)))
Kako je bilo na putovanju, m?
Предивноооо....имаћеш прилике да видиш слике. ;)))
А има и слика? А оћеш ли качити нешто овде?
Наравно да има слика...хоћу окачићу неке, вероватно вечерас..ако не буде могло,показујем ти на МСН-у..;)
Важи. Ал контам да нису баш све за јавност. :)
Хааххахахаха ове на мом апарату јесу...али на нечијем апарату су слике са пијанке...оно ја у пиџами чупава пијана...морам да ископам и побришем те слике брука! :))))
profil / odjava
NaslovnaDefinicijePosteriKomentariForumČetAutori.Juice · Prostitutke za 1999 dinara · prangija · Mucke i Alo,alo · Njutn · Grožđica · Picajzla · Sad kad bi naišla komšinica... · Denzel Vošington · Uljez u bubnju · Srpski rulet · Plafon · Saobraćajni znak · Prekoručke · Majka · Tu kasa e mi kasa · Može glavom konja da ubije · Istovariti · Pukla čarapa (najlonka) · Veretizan
vukajlija
Forum → Igre na forumu
Спе®мерска екипа 9
« 1 … 37 38 39 »Prikazano 761 - 776 od ukupno 776 .
Мици
pre 8 sati
Е Доцо, озбиљно ти кажем или причај или ћу да пандркнем.:)))))
Др Јанковић
pre 8 sati
Мици,имаш све на ПВТу. :)
Мици
pre 7 sati
Ојса! Видела! :)))
Др Јанковић
pre 7 sati
Занимљиво ових дана,а? :)
Е да,прошлу суботу и недељу сам имао друштво на гајби.
Мици
pre 7 sati
Ма не питај! Али морам да ти кажем да је мени било боље...:))))) колико провала, колико виђених ствари, пијанке...јооојјјјјјјјј бре,а кад помислим да ми се није ишло!
Pufna
pre 7 sati
Др Јанковић
pre 7 sati
Мени се увек иде што даље од мог села. Да немам нет,вероватно бих дрпио трактор,фалсификовао пасош и побегао преко границе. :)
Мици
pre 7 sati
Пуфнице,проговори црна женооооо!!! :)))
Pufna
pre 7 sati
Oooo, Mici, pa jesi ziva? :))
Мици
pre 7 sati
Хаххахаха Доцооо, како би завршио у бувари..аууу....:)))
Пуфнице,јесам, жива,живахна и весела..:)))) Ти?
Pufna
pre 7 sati
Moglo bi se reci i previse ziva, srecna i tako to... :)))
Kako je bilo na putovanju, m?
Мици
pre 6 sati
Предивноооо....имаћеш прилике да видиш слике. ;)))
Др Јанковић
pre 6 sati
А има и слика? А оћеш ли качити нешто овде?
Мици
pre 6 sati
Наравно да има слика...хоћу окачићу неке, вероватно вечерас..ако не буде могло,показујем ти на МСН-у..;)
Др Јанковић
pre 6 sati
Важи. Ал контам да нису баш све за јавност. :)
Мици
pre 5 sati
Хааххахахаха ове на мом апарату јесу...али на нечијем апарату су слике са пијанке...оно ја у пиџами чупава пијана...морам да ископам и побришем те слике брука! :))))
« 1 … 37 38 39 ».Ostavi komentar
.Svi podforumi
Aktivne teme iz svih podforuma
.A B C Č Ć D DŽ Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P R S Š T U V Z Ž X Y W Q 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ? ..© 2007-2009 Vukajlija. Sva prava zadržana.
Arhiva · Groblje · Ktitori · Govor · Kontakt
.
http://www.youtube.com/watch?v=rZyVOJ_pht8
SPERRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ccccccccccccccccccccccccccccc....
krajnje je vreme... da se promeni avatar... :)))
De ste spermeri boli vas uvo :)
Ludlo ba
AAAA SSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmm
http://www.youtube.com/watch?v=OFAApDhq9ks&feature=related