Спе®мерска екипа 9

1. i tako...........

2. Ako ova tema zamre ja cu da kupim kanap i da trazim gredu! :)))

3. Неће да замре, док сам ја жива. :)))

4. Uf, dobro je, mrzi me da trazim gredu... :D

5. хаххахахахаха о боже :)))))) Па причај Коки, шта има ноооовооо???

6. Koki, gde je Koki, ja tu osobu ne znam! o.O :D
    Nema nista sto bih mogla pisati ovde... :)
    Kod tebe?

7. Јујуујууууу...:)))))))
    Ништа, осим што су ми рике сиве од фарбе :))))

8. Sto juu, nisam ja mislila na ono sto ti mislis! :)))
    Sto, sta si farbala?

9. СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
    ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мици,ти и даље у послу? :)

10. Хахахахахха ја увек на погрешно помислим! Чудо једно! :)))

Прозоре, сва сам се умацала ко прасе...:)))

11. Dijete, ko li te napravi takvu, ccc... :D
    Mici moler, jesi se naduvala od isparenja? :))

12. Па надам се да није комшија или тако неко. :Р

Нисам, оно била сма напољу па ми било лакше, али пре неки дан сам фарбала цеви у соби, и тада сам се дефинитивно надувала. :)))

13. Sve je moguce! :))
    A zamisli ja crtam sprejom u sobi,dva sata, sve zatvoreno, prozori, vrata, smejala sam se ceo dan! :)))

14. Пуфницеее, следећи пут зови и мене, оћем да се надувам ко човек једном! :))))

15. To je bilo nenamerno naduvavanje! :D A inace, ne konzumiram psihoaktivne supstance, ne treba mi to, ionako sam kao na drogama! :D

16. ОХО лепак је закон! А јефтинији од Тигра. :)

17. Па, реално и ја сам, алииии не може да буде на одмет! :)))) Шалим се, нећемо ми намерно, него како ти кажеш ненамерно надувавање, све у корист уметности бре!

18. Joj, obozavam miris Oho lepka! :D
    Moze, cim budem opet crtala sprejom, a to se biti uskoro, zovem te! :)

19. Ја сам зафарбавао некшто на бајсу,па сам сав био надуван од Кенда спреја. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.