Па, реално и ја сам, алииии не може да буде на одмет! :)))) Шалим се, нећемо ми намерно, него како ти кажеш ненамерно надувавање, све у корист уметности бре!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
i tako...........
Сперм!
Ako ova tema zamre ja cu da kupim kanap i da trazim gredu! :)))
Неће да замре, док сам ја жива. :)))
Uf, dobro je, mrzi me da trazim gredu... :D
хаххахахахаха о боже :)))))) Па причај Коки, шта има ноооовооо???
Koki, gde je Koki, ja tu osobu ne znam! o.O :D
Nema nista sto bih mogla pisati ovde... :)
Kod tebe?
Јујуујууууу...:)))))))
Ништа, осим што су ми рике сиве од фарбе :))))
Sto juu, nisam ja mislila na ono sto ti mislis! :)))
Sto, sta si farbala?
СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
ППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мици,ти и даље у послу? :)
Хахахахахха ја увек на погрешно помислим! Чудо једно! :)))
Прозоре, сва сам се умацала ко прасе...:)))
Dijete, ko li te napravi takvu, ccc... :D
Mici moler, jesi se naduvala od isparenja? :))
Па надам се да није комшија или тако неко. :Р
Нисам, оно била сма напољу па ми било лакше, али пре неки дан сам фарбала цеви у соби, и тада сам се дефинитивно надувала. :)))
Sve je moguce! :))
A zamisli ja crtam sprejom u sobi,dva sata, sve zatvoreno, prozori, vrata, smejala sam se ceo dan! :)))
Пуфницеее, следећи пут зови и мене, оћем да се надувам ко човек једном! :))))
To je bilo nenamerno naduvavanje! :D A inace, ne konzumiram psihoaktivne supstance, ne treba mi to, ionako sam kao na drogama! :D
ОХО лепак је закон! А јефтинији од Тигра. :)
Па, реално и ја сам, алииии не може да буде на одмет! :)))) Шалим се, нећемо ми намерно, него како ти кажеш ненамерно надувавање, све у корист уметности бре!
Joj, obozavam miris Oho lepka! :D
Moze, cim budem opet crtala sprejom, a to se biti uskoro, zovem te! :)
Ја сам зафарбавао некшто на бајсу,па сам сав био надуван од Кенда спреја. :)