Спе®мерска екипа 9

1. Ma nema veze. Ionako je staklena više puta rekla da nema bahanalija pre braka. Pih...

Ništa, evo, ja ceo dan kući lenčario, blago meni. :D Kakav mi je nov avataaaaar??? :))))

2. Пекки, ајде кажи ми нешто, шта треба да урадим да опет напишеш СПЕРМ? :)

Није лош, ако кажеш сперм биће бољи! ;))))

3. Ma zagoreo sam, Mici. Zato ne dodajem r. ;)))

4. О Пекки, имам Циф да те одгоретнем! ;))))

5. Ma neće to pomoći, tome ima samo jedan lek. ;)

6. Јујујујууууу...:))))) Зовем Стаклену моментално!

7. Nema je... A ni električara... A ni maloletne budale... A ni doktora Jankovića...

Pih.

8. Пекки, ја мислим да наслућујем да желиш нешто да ми кажеш. ;)))))

9. Ma pusti ti budalu. Kada zagori ne zna ni šta priča, a hiljadu puta sam rekao sebi da neću pasti na nagone, ali kad si muško... xD

Nego, Mici, šta ima kod tebe? Kako električar?

10. ХАхахахха спика са мном и Елеком је давно готова...:)))) Нисмо се чули ихааај....

11. Iju, jel moguće? Auuuu, pa ti si sama... Bezveze, a baš ste mi bili super par. :) Na pragu sam bio da vam predložim troj... Ups, šta? Hehehe. xD

12. Хахахахахаххахахахаххаааа....будалоооо...:))))))))))
    Стварно си загоретинаааа....:)))

13. Ne znam ja šta si ti pomislila, ja sam mislio na Trojanskog konja. Kao dar. ;))))) :D

14. Ахаааамммм, извини Загоре(тино) :))) моја грешка!

15. E, mislim da sam provalio kako možeš da smuvaš nekog na Vukajliji. Wanna see tips and tricks? ;))

16. Ае молим те Загоре, просветли ме! :))))

17. Dakle, ne znam kako ribe muvaju frajere na Vuki, ali znam šra frajeri rade.

Prva faza - hvaljenje nicka i avatara u nekoj temi (obavezno umesto :) i ;) se koriste :-) i ;-), pa se modovi iznerviraju što je spem i upute ih na PP da se dopisuju.
    Druga faza - nađu temu poput ove gde mogu da se dopisuju do besvesti o raznoraznim stvarima. Lik pokuša da ubedi likušu da joj dođe do broja i preko PP mu da.
    Treća faza - već se poznajete i pomalo zezate jedno drugo u mnogim temama na forumu. To ili može dovesti do kraja (onaj drugi se iznervira) ili to drugome postane simpatično i još više se približe
    Četvrta faza - upoznavanje lično

Ostatak... Pretpostavljaš. :D :)))))))

Jbt, bolje da sam ovo kao defku napisao, a?

18. Јбт. ти имаш читаву теорију о овоме! :))) Стварно ко дефка...
    Е ал има једна фрка, обично то буду везе на даљину па не ваља...:(((

19. Eeeee, ali ako otkriju da su iz istog grada? ;) Oklen s' ti, Mici?

20. ХХАхахха Крагујевац, ти Пекки?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.