Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tamo gde se igra Šumadijski rock n roll. :)
Чачак :)))) фино, значи имам још једну особу у Чачку коју треба да посетим....за сада ти, Пуфна и Костја....машала! :)))
I Pufna? Auuuuu, pa ja je možda i znam. :)))
Шта Костју знаш? :)))
Мхм и Пуфница...не знам само које је годиште, заборавила сам...аууу како беше, 89 или 90 тако нешто...зове се Александра...
Hm, kul. :)
A znaš li ti moje pravo ime? :)
Петар? Перхан? Перица? Нем благе везе....:)))
Ниси ми одговорио ово за костју :Р
Ne znam nikoga sa Vuke, eto, sad znam da su oni i Vukašin95 iz Čačka. :)
Da, zovem se Petar. :)
Е лепооо...:)))) У КГ-у нема баш пуно активнох вукајлијаша...:(
Петре, драго ми је, Марина. :)
Eh, veren sam a još verenici ni ime ne znam, šmrc... :-(
Стаклена, уххх не могу да се сетим ни ја како се зове...:/
profil / odjava
NaslovnaDefinicijePosteriKomentariForumČetAutori.Jugo retrovizor · Krvopije · Igor · Barba · umetnost nedavanja prve večeri · Pakovanje bilo kog Srpskog proizvoda · Abatel reklama · Putnik veteran · Vlado Georgijev · Najnesrećniji srećnik na svetu · Današnji dan · Kad metalac igra kolo · Ća ća ća · Odumiranje · Bog · Piše za pismene · Truje · Struja · odapeo · Rafael Nadal sindrom
vukajlija
Forum → Igre na forumu
Спе®мерска екипа 9
« 1 … 43 44 45 »Prikazano 881 - 893 od ukupno 893 .
Мици
pre 23 sati
Јбт. ти имаш читаву теорију о овоме! :))) Стварно ко дефка...
Е ал има једна фрка, обично то буду везе на даљину па не ваља...:(((
pekky
pre 23 sati
Eeeee, ali ako otkriju da su iz istog grada? ;) Oklen s' ti, Mici?
Мици
pre 23 sati
ХХАхахха Крагујевац, ти Пекки?
pekky
pre 23 sati
Tamo gde se igra Šumadijski rock n roll. :)
Мици
pre 22 sati
Чачак :)))) фино, значи имам још једну особу у Чачку коју треба да посетим....за сада ти, Пуфна и Костја....машала! :)))
pekky
pre 22 sati
I Pufna? Auuuuu, pa ja je možda i znam. :)))
Мици
pre 22 sati
Шта Костју знаш? :)))
Мхм и Пуфница...не знам само које је годиште, заборавила сам...аууу како беше, 89 или 90 тако нешто...зове се Александра...
pekky
pre 22 sati
Hm, kul. :)
A znaš li ti moje pravo ime? :)
Мици
pre 22 sati
Петар? Перхан? Перица? Нем благе везе....:)))
Ниси ми одговорио ово за костју :Р
pekky
pre 22 sati
Ne znam nikoga sa Vuke, eto, sad znam da su oni i Vukašin95 iz Čačka. :)
Da, zovem se Petar. :)
Мици
pre 22 sati
Е лепооо...:)))) У КГ-у нема баш пуно активнох вукајлијаша...:(
Петре, драго ми је, Марина. :)
pekky
pre 22 sati
Eh, veren sam a još verenici ni ime ne znam, šmrc... :-(
Мици
pre 22 sati
Стаклена, уххх не могу да се сетим ни ја како се зове...:/
« 1 … 43 44 45 ».Ostavi komentar
.Svi podforumi
Aktivne teme iz svih podforuma
.A B C Č Ć D DŽ Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P R S Š T U V Z Ž X Y W Q 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ? ..© 2007-2009 Vukajlija. Sva prava zadržana.
Arhiva · Groblje · Ktitori · Govor · Kontakt
.
Ne nespemujte mi temu, NE NESPEMUJTE :)
hteo sam reći spemujte temu :)
hteo sam reći spemujte temu :)Ne nespemujte mi temu, NE NESPEMUJTE :)
Пахахахахааааа...:)))) Хрњау офкорс....
heheeh
des ti šta ima? :)
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DESTE SPERMERI xDxDxDxDxDxD
Ту и тамо, свуда и нигде :)))
Mici, daj neku pesmu, ne pada mi nista zanimljivo na pamet... :)
Ја ово тренутно слушам...:))))
http://www.youtube.com/watch?v=CM30iNH8TqA