Или - или 6

1. Farmerke.

Šešir ili kačket?

2. Ne znam,eto može jedan stvarno neobični kačket.:)

Ti ili ja?:DD

3. Zajedno, zašto da se delimo :D

Gramofon ili mikrofon?

4. Mikrofon.

Vukodlak ili vampir?:DDD

5. Meni se više sviđaju ovi točkići za montiranje.

Sultan ili kralj?

6. :DDD Sultan.

Harem ili zamak?:)

7. Harem u zamku.

Veverica ili hrčak?

8. Vjeverica.

Košulje ili majice?

9. Majice.

Pas ili mačka?

10. Mačka.

Pločice ili parket?:)

11. Parket.

Stepenice ili lift?

12. Ne znam,ako je zgrada do 5 spratova stepenice,a ako je više lift.:)logično :)

Jutro ili veče?

13. Jelen,možda,ne znam.

Tvrd ili mek jastuk?

14. Tvrd.

Jorgan ili ćebe?

15. jorgan, i na ovih mnogo celzijusa ja stavim prazan, pa fino hladi :)

tigar ili lav?

16. Tigar.

Sladoled ili cokolada?

17. V

Gmizavci ili ptice?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.