Prijava

Овде можете признати све своје грехове на Вукајлији - кога сте хејтовали, кога сте лајковали, које сте дефиниције плагирали итд. Обећавамо да неће бити санкција.

Ево, ја да признам шта сам покрао од дефиниција...

Ова је била дефиниција дана. Фора мазнута из филма Супербед, што је Сурови и провалио.

Ову сам покупио од асистента из књижевности, мада је вероватно и он покупио негде.

Ово сам покупио негде успут, немам појма ни сам, мада није нека фора.

У још неколико дефиниција сам украо понешто ситно, али не може да се подведе под плагијат, углавном је идеја у питању. Неколико дефиниција (које су сад на гробљу) сам несвесно украо.

Што се тиче хејтовања, никад то нисам радио, али има аутора којима аутоматски лупим минус кад знам да је дефиниција њихова. Али то је свега двоје-троје људи.

Пар пута сам злоупотребио модераторски положај тако што сам људима мењао боју позадине у розе.

Дакле, Bless me Father, for I have sinned, па олакшајте душу.

Има пар ликова који ми се не свиђају, па покушавам да их испровоцирам да ме извређају, да би попили бан.

Такође, понекад те исте ауторе дискретно вређам кроз коментаре, углавном тако што им модификујем надимке у нешто увредљиво, ал' изгледа да нико до сад то није приметио.

Такође, хејтовао и плагијао нисам никад, нити намеравам. Ово прво ми је труло, а што се тиче овог другог, немам неких амбиција да набуџим популарност или шта већ.

Lupio sam minuse Džimiju i Vlajku na neke dobre definicije, jer su mi bili konkurenti za def. dana. Jes da sam bio početnik, al mi sad baš krivo. Kajem se.

Duke Nukem i Harlekin su nekad dobijali minuse samo zato što su oni autori definicije. Dejan Cukić osećaj. Nit se kajem, niti ne.

Izmenio sam jednom liku definiciju jer me u njoj popljuvao. Ispalo je kao da je popljuvao sam sebe. Posle sam mu namestio trajni ban. Vraćen je. Mislim da je đubre od čoveka i ne kajem se ni malo.

Uvek brišem Samhainove komentare. Nervira me. Ne kajem se.

Kuvajlija mi je išao na kurac, jedva sam čekao da digne sidro i ode. Menjao sam mu boju profila u roze. Ne kajem se.

Plavanjac mi je dao 30 minusa, koje sam obrisao. Posle mi je dao 350 pluseva koje nisam obrisao. Ne kajem se.

Napisao sam nekoliko poluplagijata i pobrisao ih vremenom. Ne kajem se.

Menjao sam avatare murbiju. Ne kajem se.

Verovatno ima još...

У једно дваес посто мојих дефки могу се наћи неке ствари и стварчице које нису моје, већ сам их покупио од Пере, Мике или Лазе. Нису у питању плагијати, већ нешто као оно кад чујеш алкоса испред драгстора како каже "саћу ти покажем од ког се дрвета гусле праве", па одлучиш да о томе дефку напишеш или том реченицом дукрасиш неки пример. Ниш се не кајем, ал реко да олакшам душу.

Не вређах, не хејтовах.

Ja sam na samom početku mog bitisanja na sajtu bezveze ishejtovao celta, ni sam ne znam zašto, jednostavno me zanimalo šta će se desiti, jebiga, bio sam glup.

Nekoliko defincija sam ''pozajmio'' od nekih likova.

Cara me je nervirao, te je često dobijao minuseve od mene.

I tako, ima još toga sigurno, ali trenutno ne mogu da se setim...

Неко време ми је био пун курац ових новајлија на чету па сам их све прозивао, терао их да ме врећају како би попили бан. Тако је и Вејверн била банована једном.
Сјебао сам Мелкијадеса на дефиницију http://vukajlija.com/telenor/137520 тако да је моја дефиниција постала дефиниција дана http://vukajlija.com/zenski-problemi/137540 не кајем се, ал ми жао човека...
Лајковао сам Севаста.
Никада нисам никога нити хејтовао нити сам лајковао. Сем севаста.
Касније сам покушао да лајкујем Мелкијадеса ал ме мрзело да му читам дефке...
Нисам имао никада дупли налог.
Стављао сам своје дефке у омиљено.
Једном или двапут сам дао пар минуса неком новајлији да не би могао да четује.
Ниакда нисам био банован, нисам се бунио због обрисане дефиниције или постера.... У ствари само 3 или 4 пута ми је обрисана дефиниција...
Мрзим новајлије!

Dok sam bio ktitor s vremena na vreme sam avatqar i ime u "mali prst" pojavljivao se na cetu i napisao samo nesto kratko tipa "smirite se da ne bude kabum"

Primer u ovoj definicije je odvala jednog mog prijatelja, ja sam samo pretovio u definiciju.

Ovu foru sam cuo isto na ulici, nisam imao pojma da je opste poznata i da je ima na netu.

U svojim eksperimentisanjima sa linkovima sam naterao modove da obrisu 3-4 randum definicije od randum autora, nisam nikom prijavio i niko nije skonto. Sad se ni ne secam koje su to bile definicije, neke osrednje zaturene.

Meni definicije pise mama, a hejtujem sve...:D

Napisao solidan broj poluplagijata, i nekoliko cistih plagijata. Nekidan se pokajao, i trazio da se obrisu - sve do jedne.
Znao sam puci tu i tamo minus konkurentu za defku dana. Zao mi je svaki put, ali poslije postupka. :)
Navukao masnog da me izvrjedja, poslije cega sam ga prijavio, te je dobio ban. Nista licno protiv momka, ali kad su primarijusi u pitanju, ne mogu da odolim. Nije mi zao.
Ovde se ponio k'o picka. Skontao da mi je pala popularnost za 7-8 hiljada kad su ukinuli poene s postera, bezveze popizdio i rekao zbogom. Ubrzo o'ladio, shvatio da ne mogu poene mazat' na 'ljeba :) Post kasnije nisam obrisao da me podsjeca na ovaj glup postupak. Zao mi je.
Tu i tamo prozivao Gamby-ja zbog njegovih neuspjesnih ambicija da postane moderator. Vise mi nije zao, nego sto jeste. :)

Mora bit' jos nesto, al' ne pada trenutno vise nista mi na pamet. Et'.

Dzimi nas je lagano navukao. Ima da padaju banovi k'o kruske. :)

JA cu ga reci mami ako me banuje. :D

У једно дваес посто мојих дефки могу се наћи неке ствари и стварчице које нису моје, већ сам их покупио од Пере, Мике или Лазе. Нису у питању плагијати, већ нешто као оно кад чујеш алкоса испред драгстора како каже "саћу ти покажем од ког се дрвета гусле праве", па одлучиш да о томе дефку напишеш или том реченицом дукрасиш неки пример.

Pa vukajlija tako i funkcioniše, ovde se skupljaju izrazi sa ulice i preoblikuju se u definicije.

Па сад, по мени, не заслужује све да се нађе овде. "саћу ти покажем од ког се дрвета гусле праве", "саш да видиш свога бога", "саћу ти јебем матер" су све иста срања и не треба за сваког правити по дефку.

Неки примери из мојих дефиниција, као нпр. ове или ове су благо модификоване верзије прича које сам чуо од разноразног друштва...

tasmanijski djavo

Pa vukajlija tako i funkcioniše, ovde se skupljaju izrazi sa ulice i preoblikuju se u definicije.

svaka ti čast za ovo , imaš doživotnu privilegiju kod mene :P

Пар пута сам злоупотребио модераторски положај тако што сам људима мењао боју позадине у розе.

Menjao sam mu boju profila u roze.

Ahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahha, koje zloupotrebe!
I šta fali roze boji?

JA nisam radila ništa neprimereno, jer sam nevinašce i ići ću u raj, garant. :D
Hahahahahahaha. Ozbiljno.

Ja da sam moderator, banovao bih pola mrcina sa ovog sajta, jer i nisu za bolje.
Jednom sam sebi dao plus sa svog duplog i prijavio to moderatorima.Možete da mi pljunete pod prozor :D
I jednom sam slučajno stavio svoju defku kao omiljenu.Nisam spavao noćima zbog toga.Sada sam pronašao utehu u jednom manastiru gde ću praviti bombe za teroriste i boriti se za prava životinja.

Više puta sam odlazila na profile autora koji su bili neotesani i vređali druge bez povoda, pogotovu ranije kada se vređanje nije kažnjavalo kao danas. Nikad nisu dobijali više od pešes do deset minusa, a interesantno je da sam svaku definiciju pročitala pre nego što sam lupila minus.
Takođe sam u više navrata udarala po pešes minusa onima kojima ostavim negativan komentar na definiciju, pa mi oni providno šibnu po trijes, šeset, šornaest i namnaest minusa.
Toliko o hejtu. Lajkovanje nikad, ne čuči mi, a i ne vidim mu poentu.
Postoje ljudi čije definicije ne gotivim generalno, a to su: pre svih talentovano glup, Harlekin i Einstein. Prva dvojica, a posebno prvi, pišu prosvetiteljske definicije u kojima sole pamet čitaocima, dok treći piše sasvim prosečne, ali sa nemoguće jakim skorovima za svoju prosečnost, što me navodi na pomisao da se služi(o) nedozvoljenim radnjama, a i bio je svojevremeno rotarijanac i reklamožder, a takvima sam redovno cepala minuse na reklamirane definicije (bez izuzetka).
Imam dupli nalog sa kog Euglena i ja ponekad pišemo zajedničke definicije. Nismo ga koristile za ocenjivanje, osim jednom, čini mi se, kad mi se omakao minus.
Nikad ne dajem minus autoru zato što se ne slažem s njim po nekom pitanju ili zato što smo se svađali ovde, ali ne dajem ni plus po inerciji omiljenim autorima.
Ne žalim ni zbog čega. Dobro, samo zbog toga što sam poslednjih šest meseci čitala definicije redom, umesto da izaberem dobre autore i spasim se bede, ali to je za neku drugu temu.

Sram te bilo! Zar Harlekina da ne gotiviš :P

Jeb'o majku, sad iščitah šta ste sve radili, i kad vidim kak'i ste, moram da priznam da se zamislim nad životom. Ja, niti sam hejtovao, niti sam prozivao, niti sam konkurentima lupao minuse, niti sam pravio duple naloge, pristojan broj puta sam bio prozivan i hejtovan, ali sam uvek bio bolji od "neprijatelja" i uspeo da sačuvam svoj "Ma... Sve cool..." imidž, nisam nikoga lajkovao, uvek pročitam definiciju pre nego što ocenim, ne lažem, ne kradem, ni porniće više ne gledam, samo mnogo psujem, to mi je jedini greh :)))

E da umalo da zaboravim.

Pokajte se, strašni sud je blizu :D

Ја често отворим вукајлију у два браузера, на једном сам улогована ради пвт-а, коментарисања и сл. а са другог читам дефиниције излогована да бих видела ко је писао јер ме углавном након 15 минута читања свачијих небулоза заболи глава, макар и да само прелетим прве две реченице. То ме много смара и читаћу само ауторе које готивим док сам жива. Наравно, трудим се да откривам нове добре ауторе. Можда сам тако пропустила штошта али оно, јебе ми се.
Понекад, кад приметим да се неко много просерава одем му на профил и почнем да му читам дефиниције и ако су срање делим минусе, обавезно поделим два-три минуса више него што сам прочитала дефиниција и онда баталим. Сигурна сам да би тај горе прошао да сам наставила да му читам дефиниције, тако да, сматрам да је ово добро дело и корисно за обоје.
Имам два-три лажна налога и понекад им дајем плусеве са правог налога ако ми се свиђа дефиниција. Са њих себи не.
Имам доста плагијата на једном од лажних налога јер је тај отворен у експерименталном покушају да искључиво плагијатима стекне популарност. Почело је да ме мрзи то да радим, па сам писала и оригиналне дефиницје на њему и сјебала му сврху постојања. Ни једна дефиниција му није обрисана као плагијат и онако, има ок скор.
Понекад прво дам минус на дефиницију дана па је тек онда читам.